Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ibrahimovic-dobbel snudde kampen for PSG

Senket Nantes.

 TO PINNER:  Zlatan Ibrahimovic scoret begge målene da PSG slo Nantes. Foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes/NTB Scanpix.
TO PINNER: Zlatan Ibrahimovic scoret begge målene da PSG slo Nantes. Foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes/NTB Scanpix. Vis mer

Den svenske spisstjernen Zlatan Ibrahimovic sørget med sine to mål for at Paris Saint-Germain senket Nantes 2-1 lørdag.

Seiersmålet var en perle av et frispark. Svensken brant til, og ballen gikk forbi muren og utakbart inn i hjørnet.

Målet kom tre minutter etter hvilen. Ti minutter før lagene gikk til pause hadde Ibrahimovic utlignet etter et innlegg fra brasilianske Lucas Moura. Den svenske 33-åringen har slitt med skader denne sesongen, men viste lørdag at han er tilbake for fullt.

Snuoperasjonen kom etter at Alejandro Bedoya sendte Nantes i ledelsen etter åtte minutter med sitt første mål for sesongen.

Med tre poeng tok PSG over tabelltoppen i den franske serien. Marseille kan ta den tilbake om laget vinner sin hjemmekamp mot Metz søndag kveld.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling