Ibrahimovic enig med Barca

- Kan presenteres mandag.

BYTTER KLUBB: Zlatan Ibrahimovic er så godt som klar for Barceloa, mens Samuel Eto'o går motsatt vei. Svensken kan presenteres på Camp Nou på mandag.  Foto: EPA/STR
BYTTER KLUBB: Zlatan Ibrahimovic er så godt som klar for Barceloa, mens Samuel Eto'o går motsatt vei. Svensken kan presenteres på Camp Nou på mandag. Foto: EPA/STRVis mer

Barcelona og Zlatan Ibrahimovic er så godt som enig om en overgang for den svenske stjernespissen.

Det sier Barcelonas sportsdirektør, Txiki Begiristain.

- Det er i prinsippet enighet med spilleren og Inter, og vi er i ferd med å utforme overgangsdokumentene, sier Begiristain til Barca TV.

Han legger til at det bare gjenstår noen få detaljer i forhandlingene og at Ibrahimovic kan presenteres som Barca-spiller allerede mandag.

- Klubben jobber hardt for å å sluttføre avtalen så fort som mulig slik at han kan presenteres raskt. Det kan skje på mandag, sier Begiristain.

Svensken ligger an til å bli en del av en byttehandel med Samuel Eto'o, som fra før er enig med Inter om betingelsene i en kontrakt. Ifølge rapportene skal den spanske klubben betale Inter rundt 354 millioner kroner i tillegg for å få Ibrahimovic til Barcelona.

Ibrahimovic blir dermed etter alt å dømme makker til Thierry Henry og Lionel Messi i Barcelonas angrepsrekke. Katalanerne er tittelforsvarere i mesterligaen, spansk 1. divisjon og den spanske cupen.

Erkerivalene Real Madrid satser vanvittige summer for å vippe Barca ned fra tronen, og har brukt over 1,7 milliarder kroner på forsterkninger foran neste sesong.


(NTB)