TILBAKE I MILAN:  Zlatan Ibrahimovics dager i PSG virker å være talte. Svensken skal være enig med gamleklubben Milan om en treårskontrakt. Foto: NTB Scanpix.
TILBAKE I MILAN: Zlatan Ibrahimovics dager i PSG virker å være talte. Svensken skal være enig med gamleklubben Milan om en treårskontrakt. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

- Ibrahimovic enig med gamleklubben

Dagens ryktebørs.

(Dagbladet): Det har vært mange spekulasjoner rundt hvor Zlatan Ibrahimovic skal spille fotball den kommende sesongen.

Svensken har blitt sterkt koblet til gamleklubben Milan, og nå ser ut til at en gjenforening nærmer seg.

Corriere dello Sport melder at Ibrahimovic har kommet til enighet om en treårskontrakt med gamleklubben.

33-åringen har igjen ett år av sin kontrakt med PSG og klubbene er foreløpig ikke enige om en overgangssum.

Spekulasjonene om en overgang til Milan ble tidligere denne uka ikke mindre da Zlatans kjæreste begynte å følge Milan på Instagram.

«Ibra» spilte to sesonger for Milan før han skiftet ut Milano med Paris i 2012.

Vidal til Bayern I Tyskland er Bayern München i ferd med å sikre seg en solid signering. Arturo Vidal har bidratt til at Juventus har vunnet serie A fire strake ganger og ledet Chile til seier i Copa America denne sommeren. Nå skal han ifølge en rekke medier ha fortalt venner og familie at han skal spille for Bayern neste sesong.

Flere medier melder at Juventus krever 400 millioner for sin stjerne.

Dette er ikke første gang Vidal er nær en overgang til den tyske storklubben. I 2011 forlot han Bayer Leverkusen til fordel for Juventus. Da hadde Bayern allerede fått et godkjent bud hos Leverkusen, og de var sikre på at de hadde sikret seg Chile-stjernen før han likevel dro til Juventus.

Sky Italia melder at Guardiola har pekt ut Vidal som den perfekte erstatter for Bastian Schweinsteiger, som tidligere denne uka ble klar for Manchester United.

Di Maria til PSG Det er stadige endringer i spillertroppen på Old Trafford. Fire spillere er allerede på plass, mens Robin van Persie er presentert som Fenerbache-spiller og Víctor Valdés har fått beskjed om at han ikke er ønsket videre.


Få en oversikt over samtlige overganger i Premier League her!

En som derimot er ønsket med videre er Angel di Maria. Argentineren tok Premier League med storm da han gjorde sin entré i fjor, men det ble med det gode starten for den tidligere Real Madrid-spilleren. Louis van Gaal skal ha gitt han beskjed om at han er ønsket videre. Men det er ikke bare i Manchester han er ønsket.

I Paris er PSG klare for å gjøre det de kan for å få Di Maria til den franske hovedstaden.

- Vi får se, svarte van Gaal på spørsmålet om Di Maria vil bort fra Manchester skriver Daily Mail.

Vil snappe Benteke En som kan være på vei inn portene på Old Trafford er Aston Villa-spissen Christian Benteke. Den talentfulle belgieren har blitt sterkt koblet til Liverpool. 24-åringen har en utkjøpsklausul på 32,5 millioner pund (412 millioner kroner). Liverpool har til nå ikke vært villige til å betale så mye, men lokalavisa Birmingham Mail skriver at United vil komme med et bud i løpet av uka.

José Mourinho er også på jakt etter forsterkninger. Ifølge The Sun har han pekt seg ut belgieren Axel Witsel som til daglig spiller for Zenit St. Petersburg.