Icardis kone om overgangen: - Det verste for meg

Mauro Icardi var linket til flere storklubber. Valget falt til slutt på PSG. Det var ikke optimalt for familien.

KONE OG AGENT: Mauro Icardi med kona Wanda Nara. Foto: REUTERS/Daniele Mascolo/NTB Scanpix
KONE OG AGENT: Mauro Icardi med kona Wanda Nara. Foto: REUTERS/Daniele Mascolo/NTB ScanpixVis mer

Mauro Icardi er en fargeklatt i fotballen og stjeler ofte overskrifter av helt andre grunner enn det sportslige.

For selv om talentet til 26-åringen er udiskutabelt, har han en tendens til å havne i kontroversielle episoder på privaten. Det hjelper heller ikke at kona hans Wanda Nara også er Icardis agent, noe som skaper ekstra overskrifter.

Icardi har nærmest vært linket til det som kan krype og gå av storklubber i sommer, og til slutt falt valget på franske Paris Saint-Germain. Overgangen ble først bekreftet på Deadline Day 2. september, og det dreier seg om et lån.

Wanda Nara har tatt bladet fra munnen og forklart hvorfor mannen hennes ventet til siste liten med å forlate Inter.

- Hvis jeg ventet til siste øyeblikk, så er det fordi jeg hadde et ess i ermet. Ingen visste det, selv ikke barna. Mauro pakket en liten koffert og overlot resten til meg, sier Nara til det argentinske showet Morfi Telefe, gjengitt av blant andre Goal.

BENDTNER: Nicklas Bendtner er klar for FC København etter å ha vært ute i kulden i Rosenborg. Video: FC København og NTB Scapix. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Familie-utfordringer

Det betyr samtidig utfordringer for familien.

- Barna går på skolen i Italia, så vi må pendle mellom Milano og Paris. Av de tre valgene vi hadde, var PSG det verste for meg, fordi jeg må dra tilbake og bo i Milano med barna, sier Nara.

- Men jeg tenkte på det som var best for ham. Det var så mange viktige italienske klubber som ville ha ham og det ville vært lettere, sier hun videre uten å nevne navn på hvilke klubber det skal dreie seg om.

Icardi har ikke spilt under Inters nye manager Antonio Conte, verken i oppkjøringen eller de to første ligakampene. Han har fortsatt kontrakt med italienerne fram til 2022.

Icardi regnes som en av Serie As beste spisser, men klubben skal ha sett seg lei på argentineres oppførsel over lengre tid. I sommer hentet Inter Romelu Lukaku fra Manchester United, en spiller Conte holder høyt.

Mange stiller seg nå spørsmålet hvordan det skal gå med Icardi i PSG, som allerede har flere sterke personligheter. Edinson Cavani og Neymar har tidligere kranglet på banen, mens Kylian Mbappé også er en stor stjerne i laget som tar mye plass.

Trekantdrama

Forholdet mellom Nara og Icardi ble kjent for en hel verden da det dukket opp opplysninger om et privat trekantdrama.

Maxi Lopez og Nara var gift fram til 2013, og sammen har de tre barn. På den tiden var Lopez og Icardi lagkamerater i Sampdoria og på landslaget, men vennskapet fikk en brå slutt.

Kun fire måneder etter at Lopez og Nara skilte seg, var Icardi og Nara gift - et forhold som skal ha startet før skilsmissen var gjennomført. Nara og Icardi har to barn sammen.

Forholdet mellom Lopez og de to har vært alt annet enn rosenrødt, og de har stadig sendt stikk til hverandre gjennom media.

Bråket mellom de to fotballspillerne ble også en gigantisk snakkis i hjemlandet Argentina. Fotballpersonligheter kastet seg inn i debatten og pressen slukte historiene om dramaet på løpende bånd.