Ida scoret 10 sist vi møtte Sverige - og kom ikke med igjen før EM

- Jeg liker å møte Sverige...

TIMÅLSSCORER: Ida Bjørndalen Karlsson har gode minner fra det siste norske møtet mot Sverige, i Gøteborg i fjor sommer. Da scoret hun ti mål.
TIMÅLSSCORER: Ida Bjørndalen Karlsson har gode minner fra det siste norske møtet mot Sverige, i Gøteborg i fjor sommer. Da scoret hun ti mål. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BUDAPEST (Dagbladet): Ida Bjørndalen Karlsson (32) spilte kanskje den beste av sine 33 landskamper i det siste møtet mellom Norge og Sverige 26. mai i fjor.

Et toppet svensk lag, som forberedte seg til VM-kvalifisering, slo Norge 28-25 i Lisebergshallen i Gøteborg.

Ida Bjørndalen Karlsson hamret inn ti av de norske scoringene, sju av dem på straffe.

Så ble det stille Siden var danmarksproffen ikke å se i norsk landslagsdrakt igjen, før hun ble kalt inn som reserve for en skadet Linn Jørum Sulland til den siste oppkjøringskampen før EM.

- Den kampen mot Sverige var veldig artig. Da hadde jeg jeg vært med et halvt års tid, og var litt inne i det.  Men det ble min siste landskamp på halvannet år, sier Ida Bjørndalen Karlsson til Dagbladet.

God mot Ungarn I EM har hun bare spilt 39 minutter så langt, men den halvtimen hun fikk på banen mot Ungarn i den siste hovedrundekampen i Debrecen viste den venstrehendte skytteren at hun er klar til å bidra når laget trenger henne.

Ida scoret fem på åtte skuddforsøk.

Nå håper hun på muligheten også mot Sverige i kveld. Det er en type motstander som står bra til Bjørndalen Karlssons spillestil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer