Idiotiske fotballspillere

- NFF må slå ned på gris i norsk fotball.

Forrige helg la jeg enda en gang merke til disse fotballspillerne. Jeg var på Aspmyra stadion og rundt det 88. minutt går Abiodun rett inn i Thomas Jacobsen helt uten grunn. Slår han rett ned. Burde ikke han straffes?

Bare se, NFF vil bare se på saken før den henlegges. Morten Fevang er også en spiller Bodø/Glimt har bekjentskap til. Taklingen hans på Ruben Imingen er noe av den verste nedklippinga jeg har sett. Det verste er at han i media uttaler seg og sier at hvis man skal trekke seg fra sånne taklinger så burde han legge fotballskoene på hylla.

Bare gjør det, for sånt vil vi ikke ha i norsk fotball. Spillere som ødelegger ens karriere fordi han måtte trå til i en takling. Det samme har skjedd gang på gang mot en annen spiller i tippeligaen, og jeg tror de fleste kjenner til taklingene mot Tarik Elyounoussi. Gang på gang prøver de å skade han fordi han yngre og bedre. De ser på han at han ikke er den med best fysikk, men med mye bedre teknikk. Det samme skal sies om imingen.

Ruben Imingen er nå langtidsskadd på grunn av en unødvendig grisetakling i en treningskamp.

Jeg håper Norske dommere og NFF velger å begynne å slå ned på sånt gris i norsk fotball, dette ødelegger kvaliteten på norsk fotball bertaktelig.

Jeg håper bare NFF velger å gi en streng straff på 10 kamper en gang for å merke at de slår ned på sånt. Da blir det slutt på dette, fort og lett.

UTSATT FOR GRISESPILL? Martin Nikolaisen bruker Tarik Elyounoussi som eksempel på spillere som takles for hardt.