Idol med kunstnerisk frihet

Mia Hundvin (25) har fått stor kunstnerisk frihet under Marit Breivik. Det klarte hun å utnytte i går. Og som populære kunstnere flest, har hun en stor fanskare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND (Dagbladet): Men selv kunstnere må jobbe hardt, og offensivt anlagte Mia Hundvin har hatt en lei tendens til å slurve unna i forsvarsjobbingen.

I en rotete og veldig variabel kamp mot Tyskland i går kveld viste Hundvin at hun har tatt tak i utfordringen fra Marit Breivik: «Vær raskere til å jobbe hjem!»

Etter et seigt returløp hvor hun på imponerende vis avverget en sannsynlig tysk scoring, svarte Marit Breivik med å vende tommelen opp og å sette opp et stort smil.

- Det er et godt tegn på lagmoral og vinnervilje når hun jobber som en helt hjemover. Denne kampen vinner vi rett og slett fordi vi yter mer enn motstanderen, sier Marit Breivik.

Frihet

Mia tok til seg godordene fra Breivik med et stort smil.

- Jeg har vært for dårlig på den biten. Og jeg er ikke flau over å si det engang. Er du angrepsspiller, så tenker du mest angrep. Men det er ingen fare, de minner meg på å jobbe hjem, smiler Slagelse-spilleren.

For Mias del så det også ut til at den hardere defensive jobbingen ikke har gått ut over den offensive kreativiteten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer