Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Idrettsforbundet anmelder tidligere styre

Idrettsforbundet anmelder hele det tidligere styret som følge av gigantunderskuddet som rystet norsk idrett i fjor.

Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité anmelder hele det tidligere styret som følge av gigantunderskuddet som rystet norsk idrett i fjor.

Idrettsstyret forbereder nå en anmeldelse av de tidligere styremedlemmene til Idrettens domsutvalg. De peker ikke ut noen navn, slik at hele det tidligere styret blir anmeldt.

- Granskningsrapporten var veldig klar på at idrettens regelverk er brutt. Det er full enighet i styret om å sende den til domsutvalget. Vi trenger noen uker på å forberede anmeldelsen rent juridisk. Styret tar dette svært alvorlig og jobber intenst med å rette opp i dette, sa den nye idrettspresidenten Karl-Arne Johannesen til NTB.

KJEMPESPREKK: Idrettspresident Kjell O. Kran og generalsekretær Ivar Egeberg (bak t.v.) kunngjorde på en pressekonferanse 17. februar i fjor at de trakk seg, etter at Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité måtte bokføre et underskudd på nær 36 millioner kroner i 2003. Nå kan saken havne i retten.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media