Idrettsgallaen flytter

Karsten Warholm ble den store vinneren under årets Idrettsgalla i Hamar OL-amfi. Neste år skal store norske idrettsprestasjoner påskjønnes i Trondheim Spektrum.

STORESLEM: Karsten Warholm med sine tre priser som han fikk under Idrettsgalla 2020 i CC Amfi på Hamar lørdag.
Foto: Fredrik Hagen / NTB Scanpix
STORESLEM: Karsten Warholm med sine tre priser som han fikk under Idrettsgalla 2020 i CC Amfi på Hamar lørdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi skal lage den beste og største Idrettsgallaen i historien, sier organisasjonssjef Kjell Bjarne Helleland i Trøndelag idrettskrets offensivt. Søndag kunne han offentliggjøre at neste utgave av norsk idretts store hederskveld skal avvikles i Trondheims storstue 9. januar 2021.

- Vi har jobbet med dette lenge, og kontrakten ble underskrevet i slutten av november, men vi fikk ikke lov til å offentliggjøre det i dag, sier han.

Idrettskretsen har jobbet aktivt mot gallastyret, NRK og Norges Idrettsforbund for å sikre seg arrangementet. Helleland sier at gallaen skal stå i ildsjelenes tegn, og at én ildsjel fra hver av Trøndelags 38 kommuner skal få hedersplass under gallaen.

- Vi skal ta hele Trøndelag i bruk som en del av arrangementet, sier han.

Trondheim Spektrum vil ha plass til 6000 mennesker. Det er dobbelt så mange som i Hamar i år og i Stavanger i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer