- Idrettsgleden er større enn på mange år

Robinson Bugge gjør comeback etter 269 dager.

TILBAKE: Vegard Robinson Bugge gir seg selv én sesong på å bevise at han er god nok for et norsk kontinentallag. 26-åringen har ikke konkurrert på 269 etter at han ble utestengt etter å ha manglet fritak for astmamedisinen han brukte. I dag er han tilbake i konkurranse i Belgia. FOTO: Frans-Leonard Markaskard
TILBAKE: Vegard Robinson Bugge gir seg selv én sesong på å bevise at han er god nok for et norsk kontinentallag. 26-åringen har ikke konkurrert på 269 etter at han ble utestengt etter å ha manglet fritak for astmamedisinen han brukte. I dag er han tilbake i konkurranse i Belgia. FOTO: Frans-Leonard Markaskard Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): - Jeg håper for all del folk kan tilgi meg, var Vegard Robinson Bugges ydmyke bønn etter at det ble kjent at han ble utestengt i fire måneder for manglende medisinsk fritak for å bruke astmamedisinen Briancyl.

Marerittet startet den 7. juli i fjor. Da han av UCI ble informert om at han hadde levert en positiv dopingprøve.

I november tok han imot procycling.no på en kafé i hjembyen Horten. Da hadde det begynt å gå opp for 26-åringen at satsingen videre nok ville gå utenfor de norske kontinentallagenes rekker.

- Jeg merker at sponsorene er skeptiske. De vet vel ikke helt hvordan det blir tatt imot der ute, dersom noen signerer meg, forklarte han den gangen.

Roadtrip til Belgia Søndag manøvrerte han bilen sin inn på danskebåten med kurs mot Hirthals.

Det var den første etappen av et nytt kapittel i sykkelkarrieren hans. I bagasjerommet har han Bianchi-raceren sin, noen ekstra hjulsett, sportsernæring, drikkeflasker og et verktøyskrin.

Les flere sykkelnyheter hos procycling.no!

I passasjersetet sitter hans gode venn og tidligere syklist, Frans-Leonard Markaskard. Den lange reisen mot det sykkelgale Belgia, med en innlagt overnatting i tyske Münster, har begynt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer