Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Idrettskjendis la armen rundt Zlatan

Da grep livvaktene inn.

(Dagbladet.no): For aller første gang stilte Zlatan Ibrahimovic i går kveld opp på den svenske Idrettsgallaen. Sammen med sin gravide kjæreste Helena Seger ankom han Stockholm i privatjet fra Milano, og på flyplassen ble han møtt av to livvakter.

De skulle passe på at ingen uvedkommende kom for nær Inter-spissen i løpet av kvelden, men noen prøvde seg likevel.

Etter at Zlatan hadde innkassert prisene for beste mannlige utøver gjorde en kjent svensk idrettsstjerne sitt første framstøt.

Mannen - som Expressen betegner som en verdensstjerne - kom bort til Zlatans bord, la armen rundt ham og begynte å prate. Særlig langt kom han ikke, for livvaktene var straks over ham og eskorterte ham bort.

Det skremte imidlertid ikke idrettskjendisen fra å forsøke igjen.

Rørt Zlatan

Da gallaen gikk mot slutten, og Zlatan hadde mottatt den prestisjetunge Jerringprisen - stemt fram av folket - ble han oppsøkt igjen idet han var på vei ned bak scenen.

På ny tok livvaktene affære, selv om mannen ifølge gallasjef og øyenvitne Stephan Rimér, var feststemt og i godt humør.

GALLAENS KONGE: Zlatan Ibrahimovic hentet med seg to priser på Idrettsgallaen. Én for beste mannlige utøver, men viktigst for Zlatan var den han mottar her: Jerringprisen. Foto: SCANPIX
GALLAENS KONGE: Zlatan Ibrahimovic hentet med seg to priser på Idrettsgallaen. Én for beste mannlige utøver, men viktigst for Zlatan var den han mottar her: Jerringprisen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Han (verdensstjernen) var i partyhumør. I mine øyne hadde han en jævla kul kveld. Det hadde hele bordet hans, sier han til Expressen.

Den avviste verdensstjernen avsto fra å kommentere episoden med Zlatan og livvaktene. Ifølge Expressen taklet Zlatan opptrinnet med stoisk ro - og var tydelig rørt over prisdrysset.

- Det går rett i hjertet når man får folkets støtte, sa han i en langt mer ydmyk tone enn vi var vant med for et par år siden.

- Det er større enn gullballene jeg har hjemme. Dette er folkets stemmer. Ingen jurymedlemmer, la Zlatan til.

<B>KOM MED KJÆRESTEN:</B> Zlatan og kjæresten Helena Säger kom i privatjet fra Milano for å delta på Idrettsgallaen. Da gallaen var slutt reiste paret rett tilbake til Italia.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media