Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Idrettspresident Tvedt varsler vedtak om åpenhet

Torsdag satt idrettstoppene samlet i ti timer for å blant annet diskutere temaet.

FÅR KRITIKK: Tvedt og hans kolleger i idrettsforbundet har måttet tåle krass kritikk den siste tiden for mangel på åpenhet.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FÅR KRITIKK: Tvedt og hans kolleger i idrettsforbundet har måttet tåle krass kritikk den siste tiden for mangel på åpenhet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Idrettspresident Tom Tvedt lover at idrettsstyret vil komme med et nytt vedtak om åpenhet i kjølvannet av fredagens styremøte, melder VG.

Norges Idrettsforbund har et to dager langt styremøte i Førde denne uken. Torsdag satt idrettstoppene samlet i ti timer, for blant annet å diskutere den siste tidens debatt om åpenhet i idretten.

Fredag fortsetter møtet, og idrettspresident Tvedt er klar på at det skal komme noe håndfast ut i andre enden.

- Vi har nå jobbet i åtte måneder. Vi har satt ned et utvalg. Vi går gjennom denne diskusjonen, som vi tar på ramme alvor, fra ministeren. Vi skal diskutere dette videre i morgen, og så skal vi gjøre et vedtak. Vi skal være veldig presise overfor våre medlemmer - og pressen, sa Tvedt til VG etter møteslutt torsdag.

Tvedt og hans kolleger i idrettsforbundet har måttet tåle krass kritikk den siste tiden for mangel på åpenhet. Kulturminister Linda Hofstad Helleland (H) har kastet seg inn i debatten, og tirsdag instruerte hun idrettstoppene til å ta grep.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart