Du leser nå Dagbladet Pluss

Idrettspresidenten fikk trusselbrev i postkassa

Og trusselbrev var nytt for den tidligere bokseren.

SPORT FRA 1952: - Jordal Amfi ble bygget til OL i 1952 og er fortsatt Vålerenga hockeys hjemmearena. Og alt som ble bygget til Lillehammer-94 er i bruk, sier Børre Rognlien. Foto: SIV JOHANNE SEGLEM
SPORT FRA 1952: - Jordal Amfi ble bygget til OL i 1952 og er fortsatt Vålerenga hockeys hjemmearena. Og alt som ble bygget til Lillehammer-94 er i bruk, sier Børre Rognlien. Foto: SIV JOHANNE SEGLEMVis mer

MAGASINET (Dagbladet): - Skal jeg ta av meg disse?

Idrettspresidenten står i den skarpe høstsola utenfor Jordal Amfi i Oslo, og lurer på om de store svarte solbrillene er til sjenanse for fotografen.

- Dere liker kanskje litt sånn mafiagreier?

Idrettsledelsens kamp for Oslo-OL i 2022 har motvind på oppløpssida. Et solid flertall av oss vil ganske enkelt heller se femmila på tv, fra Beijing eller Astana. På den siste meningsmålingen i Bergens Tidende var 54 prosent mot og bare 26 prosent for å arrangere moroa selv.

Men Børre Rognlien gir seg ikke. Absolutt ikke. Det mange oppfattet som et krav om 60 prosents oppslutning i folket, var aldri ment som noe annet enn et ønske. Og er prisen for stiv, kan OL gjøres åtte milliarder kroner billigere. Folkefest skal det bli - enten folket vil eller ikke.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.