Du leser nå Dagbladet Pluss

Idrettsprofil: - Jeg var ikke meg selv

Fjorårets skuffelse er et tilbakelagt kapittel. Nå håper Hedda Hynne å slå tilbake under VM i Doha.

NORSK HÅP: Hedda Hynne på Bislett under Tinestafetten. Snart er hun tilbake under helgas konkurranse på samme stadion. Foto: Bjørn Langsem
NORSK HÅP: Hedda Hynne på Bislett under Tinestafetten. Snart er hun tilbake under helgas konkurranse på samme stadion. Foto: Bjørn LangsemVis mer

Friidretts-EM i fjor sommer ble en enorm suksess for et norsk landslag i flytsonen. Jakob Ingebrigtsen og Karsten Warholm sørget for norsk jubel, men for andre utøvere ble mesterskapet et mareritt.

Hedda Hynne ble regnet som en medaljekandidat på 800-meter, men det stoppet under oppvarmingen for Norges håp. Løperen følte seg ikke i toppform, og bestemte seg for å stå over det som hadde vært årets store mål.

- Jeg hadde en litt kjip sesong i fjor, jeg sleit med skader og var ikke helt meg selv. Nå føler jeg meg mye mer på plass, og har egentlig troa på at jeg kan løpe fortere enn jeg har gjort før. Da er VM et naturlig mål, forteller Hynne til Dagbladet.

Sikter høyt

Hynnes personlige rekord på 800-meter er 1.59.87, satt i 2016. I EM i Berlin var det bare Remelle Lamote og Adelle Tracey som løp fortere, men det var i semifinalen. Finalen ble vunnet av Natalija Prysjtsjepa på 2.00.38.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.