Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Idrettsstjerna avslørte at hun og kona er i lykkelige omstendigheter

Elvis får en søster eller bror.

VENTER BARN: Anja Pärson og kona Filippa Rådin avslørte på vei inn til Elle-gallaen at de venter sitt andre barn. Foto: Stella Pictures
VENTER BARN: Anja Pärson og kona Filippa Rådin avslørte på vei inn til Elle-gallaen at de venter sitt andre barn. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Den svenske alpinstjernen Anja Pärson avslørte fredag kveld at hun og kona Filippa Rådin er i lykkelige omstendigheter.

På vei inn til kveldens Elle-gallaen i Stockholm lot paret seg avbilde på den røde løperen - hvorpå kona holdt hånden på magen til alpinstjernen og avslørte nyheten.

33-åringen, som jobber som ekspert i SVT, forteller til Expressen at det blir familieforøkning til våren.

Termin til våren - Det blir til våren, seinvåren. Det føles veldig bra, vi er lykkelige og ser veldig fram til det. Barn er fantastiske, så det blir veldig gøy, sier Anja Pärson til den svenske avisa.

I 2012 la den svenske stjerna opp som alpinist. Sommeren det samme året avslørte hun at var lesbisk og at hun og Filippa Rådin ventet deres første felles barn.

I desember fortalte 33-åringen i et CNN-intervju om da hun og det som senere ble hennes kone møttes.

- Jeg tenkte aldri på at jeg var homofil da jeg var ung. Det skjedde bare da jeg møtte kona mi. Hun var gift og jeg hadde en mannlig kjæreste. Livene våre ble snudd på hodet, fortalte Pärson åpenhjertig.

Vet ikke kjønnet Sønnen Elvis kom til verden sommeren 2012, og ble båret fram av kona. Denne gangen er det Anja som bærer fram parets andre barn.

SVT-eksperten forteller til Expressen at hun ønsker å få så mye tid med den nye som mulig. Men om det er søster eller bror Elvis får i løpet av våren, vet paret ikke.

- Nei, vi vet ikke hva det blir. Det er livets store overraskelse, sier den vordende mor.