Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Idrettsstjerne pågrepet av bevæpnet politi

Skal ha rispet 26-åring i halsen med kniv.

SIKTET: Idrettsprofilen i 30-åra som skal ha havnet i festbråk natt til onsdag nektet straffskyld i politiavhør og er nå løslatt, men saken er fortsatt under etterforskning.
SIKTET: Idrettsprofilen i 30-åra som skal ha havnet i festbråk natt til onsdag nektet straffskyld i politiavhør og er nå løslatt, men saken er fortsatt under etterforskning. Vis mer

(Dagbladet): En mann i 30-åra ble natt til i går pågrepet av bevæpnet politi på Berkåk i Rennebu og siktet for trusler med kniv. Mannen er en idrettsstjerne fra Østlandet.

- Han ønsker ikke å kommentere denne saken, sier mannens advokat til Dagbladet etter å ha konferert med klienten.

Politiet rykket ut etter at en trusselsituasjon skal ha oppstått i forbindelse med en fest på ei hytte natt til onsdag, skriver Adresseavisen.

- Ut fra opplysningene vi hadde, valgte vi bevæpning. Det var snakk om trusler med kniv. Mannen ble satt i varetekt på Trondheim politistasjon, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adressa.

Den pågrepne mannen skal ha rispet en annen festdeltager i halsen med kniv. Den 26 år gamle fornærmede fikk ikke alvorlige skader.

I politiavhør har idrettskjendisen nektet for å ha brukt kniv,  og sier han gikk og la seg  noen timer før politiaksjonen. Politiet bekrefter at mannen lå og sov da han ble pågrepet, og ble oppfattet som beruset.

Mannen måtte tilbringe natta i arresten, men ble løslatt i går. Episoden skal etterforskes videre, blant annet med vitneavhør av to andre personer som skal ha vært på samme fest.

Dagbladet har i ettermiddag forsøkt å få tak i mannen uten hell.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media