IFK-tilhengere fyrte knallskudd mot sjokkert Kenneth Høie

- Det var en skikkelig smell.

 DRAMATISK:  Djurgårdens målvakt Kenneth Høie var sjokkert og redd etter knallskuddet.  
Foto: ANDERS WIKLUND / NTB scanpix
DRAMATISK: Djurgårdens målvakt Kenneth Høie var sjokkert og redd etter knallskuddet. Foto: ANDERS WIKLUND / NTB scanpixVis mer

Kenneth Høie, Djurgården-keeperen, ble nær truffet av et knallskudd fra tilhengerne til IFK Göteborg like etter at kampen var over mandag.

Det endte 0-0 på Gamla Ullevi, og knallskuddet ble kastet mot den norske Djurgården-keeperen i det dommeren blåste for full tid.

Kjentes nært - Akkurat i det dommeren blåste av kampen kom det et knallskudd fra IFK-tilhengerne på tribunen like bak meg. Jeg så det aldri, men det kjentes som om det var veldig nær. Det var en skikkelig smell, sa Høie til Expressen.se etter kampen.

- Jeg ble selvsagt sjokkert og redd, for det er jo ikke slikt man forventer etter en kamp, fortsatt han.

Heldigvis slapp Høie uskadd fra episoden, men han kunne også fortelle at det ble kastet et knallskudd før kampen startet. Derfor mener han det svenske forbundet må reagere hardt.

Kan bli straffet - Nå er det opp til forbundet å straffe IFK Göteborg på en skikkelig måte for dette, sa den norske keeperen.

Han var fornøyd med Djurgårdens forsvarsspill, men selvsagt fortvilet etter å ha fått et knallskudd kastet mot seg.

Det var forresten Høie og Djurgården som hadde de fleste og største sjansene i kampen, og trener Per-Mathias Høgmo sa etter kampslutt at han mente Djurgården burde ha vunnet.

 (NTB)