Ighalo og Berget til Udinese

Lyn bekrefter.

(Dagbladet.no): Lyn har akseptert et bud fra Udinese som innebefatter både Odion Jude Ighalo og Jo Inge Berget.

Det melder klubben på sine hjemmesider i kveld.

- Lyn ble i dag informert om at Odion Jude Ighalo ikke ønsker å sluttføre sine kontraktsforhandlinger med Brann. Basert på dette har Lyn i dag akseptert et nytt bud fra Udinese, som også omfatter spilleren Jo Inge Berget, skriver klubben i pressemeldingen.

Ighalo og Berget reiser i dag til Italia for å forhandle sine personlige kontrakter samt gjennomføre en medisinsk undersøkelse. Når disse elementene er gjennomført og bekreftet ok vil avtalen mellom klubbene bli formalisert.

Ingen i Lyn vil kommentere saken ytterligere før dette har skjedd.

19-årige Ighalo erklærte i går kveld at han kom til å vrake Brann og velge Udinese. På den tida insisterte fortsatt sportssjef i Brann Roald Bruun-Hansen på at partene hadde en «vanntett» avtale, men denne holdt åpenbart likevel ikke vann.

- Jeg kommer til å kontakte Lyn i dag, og fortelle at spilleren ikke ønsker Branns tilbud. De må nesten respektere det spilleren ønsker. Jeg håper og tror det skal gå i orden, sa Ighalos agent Atta Aneke til Dagbladet.no tidligere i dag.

Dagbladet.no har ikke lyktes med å innhente kommentarer fra verken Bruun-Hanssen eller Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann i ettermiddag.

SCORET I GÅR: ..forlater Lyn i dag. Bare detaljer når det gjelder den personlige kontrakten og den medisinske testen gjenstår før Odion Ighalo blir Udinese-spiller. Foto: ROBIN STANGELAND/SCANPIX
SCORET I GÅR: ..forlater Lyn i dag. Bare detaljer når det gjelder den personlige kontrakten og den medisinske testen gjenstår før Odion Ighalo blir Udinese-spiller. Foto: ROBIN STANGELAND/SCANPIX Vis mer

PS. Flere spillere kan være på vei bort fra Lyn. Ifølge det svenske nettstedet FotbollDirekt.se skal AIK være svært interessert i å sikre seg målvakt Eddie Gustafsson.

- Vi jobber med flere ulike alternativ, er alt Gustafssons agent Oliver Cabrera vil si om saken.

Ighalo og Berget til Udinese
FØLGER MED LASSET: Unggutten Jo Inge Berge er en del av avtalen mellom Lyn og Udinese, og blir med til Italia.