Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ighalo og Berget til Udinese

Lyn bekrefter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lyn har akseptert et bud fra Udinese som innebefatter både Odion Jude Ighalo og Jo Inge Berget.

Det melder klubben på sine hjemmesider i kveld.

- Lyn ble i dag informert om at Odion Jude Ighalo ikke ønsker å sluttføre sine kontraktsforhandlinger med Brann. Basert på dette har Lyn i dag akseptert et nytt bud fra Udinese, som også omfatter spilleren Jo Inge Berget, skriver klubben i pressemeldingen.

Ighalo og Berget reiser i dag til Italia for å forhandle sine personlige kontrakter samt gjennomføre en medisinsk undersøkelse. Når disse elementene er gjennomført og bekreftet ok vil avtalen mellom klubbene bli formalisert.

Ingen i Lyn vil kommentere saken ytterligere før dette har skjedd.

19-årige Ighalo erklærte i går kveld at han kom til å vrake Brann og velge Udinese. På den tida insisterte fortsatt sportssjef i Brann Roald Bruun-Hansen på at partene hadde en «vanntett» avtale, men denne holdt åpenbart likevel ikke vann.

- Jeg kommer til å kontakte Lyn i dag, og fortelle at spilleren ikke ønsker Branns tilbud. De må nesten respektere det spilleren ønsker. Jeg håper og tror det skal gå i orden, sa Ighalos agent Atta Aneke til Dagbladet.no tidligere i dag.

Dagbladet.no har ikke lyktes med å innhente kommentarer fra verken Bruun-Hanssen eller Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann i ettermiddag.

SCORET I GÅR: ..forlater Lyn i dag. Bare detaljer når det gjelder den personlige kontrakten og den medisinske testen gjenstår før Odion Ighalo blir Udinese-spiller. Foto: ROBIN STANGELAND/SCANPIX
SCORET I GÅR: ..forlater Lyn i dag. Bare detaljer når det gjelder den personlige kontrakten og den medisinske testen gjenstår før Odion Ighalo blir Udinese-spiller. Foto: ROBIN STANGELAND/SCANPIX Vis mer

PS. Flere spillere kan være på vei bort fra Lyn. Ifølge det svenske nettstedet FotbollDirekt.se skal AIK være svært interessert i å sikre seg målvakt Eddie Gustafsson.

- Vi jobber med flere ulike alternativ, er alt Gustafssons agent Oliver Cabrera vil si om saken.

image: Ighalo og Berget til Udinese
FØLGER MED LASSET: Unggutten Jo Inge Berge er en del av avtalen mellom Lyn og Udinese, og blir med til Italia.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!