Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Igjen blir England slått ut på straffer. Hvor kjedelig er ikke det

England røk ut av kvinne-VM.

England så ut til å gå mot seier i VM-kvartfinalen mot Frankrike. Men Les bleus-jentene trakk det lengste strået etter en spennende straffesparkkonkurranse. Foto AFP PHOTO / DANIEL ROLAND
England så ut til å gå mot seier i VM-kvartfinalen mot Frankrike. Men Les bleus-jentene trakk det lengste strået etter en spennende straffesparkkonkurranse. Foto AFP PHOTO / DANIEL ROLAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

England så ut til å gå mot seier i VM-kvartfinalen mot Frankrike. Men Les bleus-jentene trakk det lengste strået etter en spennende straffesparkkonkurranse.

- Igjen blir England slått ut på straffer. Hvor kjedelig er ikke det, sukket Englands landslagssjef Hope Powell. Englands herrelandslag har også feilet flere ganger i straffesparkkonkurranse.

Jill Scott scoret kampens første mål for England etter en times spill. Men to minutter før full tid utlignet Elise Bussaglia for Frankrike. Deretter tok lagene fatt på to målløse ekstraomganger, før det måtte straffesparkkonkurranse til for å skille lagene.

Englands herrelandslag har nærmest gjort det til en tradisjon å ryke ut på straffer, og damene fulgte opp. Det så bra ut da Camille Abily bommet på Frankrikes første straffe, og England scoret på sin.

- Igjen blir England slått ut på straffer. Hvor kjedelig er ikke det, sukket Englands landslagssjef Hope Powell. Foto: AFP PHOTO / DANIEL ROLAND
- Igjen blir England slått ut på straffer. Hvor kjedelig er ikke det, sukket Englands landslagssjef Hope Powell. Foto: AFP PHOTO / DANIEL ROLAND Vis mer

Deretter var lagene sikre fra ellevemetersmerket, helt til Claire Rafferty satt Englands fjerde forsøk utenfor. Frankrike scoret sikkert på sin femte, og da måtte også kaptein Faye White score sin for å holde England inne i kampen. Hun dundret ballen i tverrligger og over, og dermed var det Frankrike som kunne juble for en plass i semifinalen.

- Vi jobbet hardt for dette. Lenge fikk vi ingen belønning for slitet, men nå er livet herlig, mente Frankrike-trener Bruno Bini.

Der venter vinneren av kampen mellom Sverige og Australia, som spilles i morgen. (©NTB)