Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ignorerer Real Madrid og kaller inn Ronaldo

Portugal står på sitt.

MÅTTE UNDERSØKES IGJEN: Cristiano Ronaldo ble operert i ankelen for halvannet år siden. Denne uka var han på undersøkelse. hos den samme legen som sto for operasjonen den gang. Her forlater han Amsterdam Medical Center. Foto:  REUTERS/Paul Vreeker/United Photos
MÅTTE UNDERSØKES IGJEN: Cristiano Ronaldo ble operert i ankelen for halvannet år siden. Denne uka var han på undersøkelse. hos den samme legen som sto for operasjonen den gang. Her forlater han Amsterdam Medical Center. Foto: REUTERS/Paul Vreeker/United Photos Vis mer

|||

Portugals landslagstrener Carlos Queiroz gir blaffen i Real Madrids ønsker og kaller inn Cristiano Ronaldo til omspillkampene mot Bosnia.

Portugal må måle krefter mot bosnierne i kampen om en billett til neste års VM-sluttspill. Da vil Queiroz ha med seg alle sine beste spillere, også Ronaldo.

Det gjør han til tross for at Real Madrids klubbleger har sagt at spilleren må hvile i minst to uker på grunn av en ankelskade.

- Jeg kaller inn Cristiano Ronaldo. Han er en viktig spiller og jeg håper han kan hjelpe oss, om enn bare i noen minutter, sier landslagstreneren.

Beskjeden fra Real er imidlertid uendret.

- Det er umulig for Ronaldo å spille for Portugal. Jeg føler med Portugal og spilleren, men han har ikke trent på lang tid og har store smerter, sier Real-trener Manuel Pellegrini.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media