Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ihuga fan ga store deler av arven til fotballklubb

Kan glede seg over 1,5 millioner kroner.

VIL MARKERE: Leyton Orient vil markere bortgangen til den avdøde supporteren John Burman i den neste kampen klubben spiller. Bildet er fra en annen anledning. Foto: REUTERS/Toby Melville/NTB Scanpix
VIL MARKERE: Leyton Orient vil markere bortgangen til den avdøde supporteren John Burman i den neste kampen klubben spiller. Bildet er fra en annen anledning. Foto: REUTERS/Toby Melville/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Leyton Orient-supporter John Burman gikk bort mai i fjor i en alder av 55 år. Han var en veldig engasjert fan som fulgte klubben i tykt og tynt.

Et bevis på hvor mye klubben betydde for ham var da Leyton Orient mottok 150 000 pund (rundt 1,5 millioner norske kroner) som var det resterende beløpet fra arven til Burman, skriver klubben på sin offisielle hjemmeside.

Burman ble beskrevet som en stolt engelskmann som jobbet store deler av livet sitt på jernbanen som signalmann.

Han hadde selvsagt sesongkort på Orients hjemmebane, og nå vil klubben markere hans bortgang.

De skal holde en minnemarkering mot Peterborough United førstkommende søndag til ære for Burman.

- Dette er en vidunderlig gest fra John som på alle måte var en stor mann. Han var en ekte Orient-supporter og vi vil alle feire hans liv på lørdag. Samtidig vil pengene han har gitt oss sørge for at arven hans lever videre, og at klubben han elsket så dypt kan leve videre og fortsette å vokse, sier styreleder i klubben, Barry Hearn.

Leyton Orient ligger på tredjeplass i League 1 i England.

Hele Norges coronakart