Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ijeh: - Umulig å bli i Stavanger uten familien

Snakket ut fredag kveld.

(Dagbladet.no): Viking-spiss Peter Ijeh bestemte seg for å bryte tausheten og fortelle hvorfor han plutselig vil forlate Stavanger to år før kontrakten løper ut.

- Det er helt umulig for meg å bli igjen her uten familien min. Jeg har prøvd det før, og det fungerte ikke. Nå var det på tide å si ifra, så folk kan forstå hvorfor jeg den beste løsningen for meg er å dra videre, sier Peter Ijeh til TV 2 Sporten fredag kveld. 

En av forutsetningene for at nigerianeren skulle bli værende i Viking var at kona fant seg jobb. Det har hun nå fått, men ikke i Stavanger. Derfor har ektefellen og parets to døtre flyttet til Østlandet. 

- Hun har gått og ventet i halvannet år på å få jobb, og ingenting har skjedd. Familien ville bort siden de ikke trives her. De vil heller leve et lykkelig liv et annet sted, og det må jeg respektere, understreker Ijeh som ikke kan se for seg et liv uten familien. 

- Å våkne opp uten jentene mine hver morgen er forferdelig. Det er tøft. Jeg må derfor velge mellom barna og deres lykke eller å bli i klubben. Jeg beklager avgjørelsen, men jeg håper folk forstår at dette er noe jeg må gjøre og en avgjørelse jeg var nødt til å ta.

Nå håper den rutinerte målscoreren klubben spiller på lag og hjelper ham med å finne en ny arbeidsgiver.

- Viking må hjelpe meg, og det haster, avslutter Ijeh i TV 2-intervjuet.

FAMILIEMANN: Familien har flyttet til Østlandet, og da vil ikke spissen bli værende igjen i Stavanger alene. Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix
FAMILIEMANN: Familien har flyttet til Østlandet, og da vil ikke spissen bli værende igjen i Stavanger alene. Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix Vis mer
image: Ijeh: - Umulig å bli i Stavanger uten familien
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media