Ijeh ba Rösler om unnskyldning

Treneren klandrer kjøpekåte klubber.

(Dagbladet.no): Peter Ijeh (30) ble i går satt igjen i Stavanger ved Viking-troppens avreise til treningsleiren i Brasil. Årsaken er at han sjøl vil bort og at klubben har konkrete tilbud.

- Jeg vil ikke kommentere situasjonen akkurat nå. Det skal jeg gjøre når tida er inne, sier Ijeh til Dagbladet.no.

Overfor trener Uwe Rösler har han derimot avgitt forklaring på hva som skjer.

– Han fortalte meg hvorfor han vil bort og kom med en unnskyldning, forteller Rösler til Rogalands Avis (RA).

Klandrer klåfingra klubber

Tyskeren klandrer klåfingra og kjøpekåte klubber for at nigerianeren gjorde kuvending og plutselig ønsket seg bort.

– Ijeh kom tilbake som en helt annen person etter ferien. Det er åpenbart at noen har påvirket ham. Vi har mange ganger sagt at Ijeh ikke er til salgs. Det er utrolig irriterende at klubber ikke kan respektere at en spiller er under kontrakt, sier han til RA.

Angrepsspilleren trener for tida hjemme, men hvis han ikke er solgt til en ny klubb innen søndag, blir han sendt til Rio de Janeiro for å slutte seg til resten av troppen.

Ijeh ba Rösler om unnskyldning

Avklaring i dag?

Inntil videre fortsetter forhandlingene med minst fire ikke navngitte klubber, som ved siden av Lyn, også skal omfatte to utenlandske klubber.

Ijeh har tidligere uttalt at han helst kunne tenke seg å flytte utenlands, og interessen blant norske klubber virker uansett å være lunken.

Agent Kent Carlzon har ikke besvart Dagbladet.nos henvendelse i dag, men sier til Stavanger Aftenblad at han venter kontakt fra en søreuropeisk klubb i dag.

BEKLAGET: Overfor trener Uwe Rösler (i midten) forklarte og beklaget Peter Ijeh (t.h.) at han vil bort fra Viking. T.h.: kaptein Allan Gaarde. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX
BEKLAGET: Overfor trener Uwe Rösler (i midten) forklarte og beklaget Peter Ijeh (t.h.) at han vil bort fra Viking. T.h.: kaptein Allan Gaarde. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX Vis mer