Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ijeh begynner å bli utålmodig

Viking sliter med å få solgt spissen til den prisen de forlanger.

Peter Ijeh ønsker en snarlig avklaring om hvor han skal spille kommende sesong. Men Viking sliter med å få solgt den nigerianske spissen.

- Dette handler ikke bare om meg. Jeg har to jenter som også er involvert i en situasjon hvor ingenting skjer, sa en oppgitt Peter Ijeh til Aftenbladet.no mandag kveld.

• Les også: - Umulig å bli i Stavanger uten familien

Nigerianeren, som scoret 18 mål på 23 seriekamper i fjor, ønsker seg bort fra Viking av private årsaker. Nå sliter Viking med å få solgt spilleren til en akseptabel sum.

- Vi må opp på et nivå som er akseptabelt for oss. Jeg kommenterer ikke summer, men målet vårt er å få solgt Peter Ijeh, sier Vikings sportsdirektør Egil Østenstad.

Lyn har avslått et tilbud fra Viking og skal ikke lenger være interessert i den nigerianske spissen.

Ifølge VG ønsker heller ikke Lillestrøm, Stabæk, Fredrikstad, Vålerenga, Rosenborg eller Brann Ijeh.

(NTB)

UTÅLMODIG: Peter Ijeh ønsker en snarlig avklaring på hvor han skal spille neste sesong. Men foreløpig har ikke Viking fått det de forlanger for angriperen. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX
UTÅLMODIG: Peter Ijeh ønsker en snarlig avklaring på hvor han skal spille neste sesong. Men foreløpig har ikke Viking fått det de forlanger for angriperen. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media