Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ijeh klar for å bli i Viking

Familien skal pendle mellom Sverige og Stavanger.

Peter Ijeh er klar til å inngå ny avtale med Viking. Løsningen blir at familien skal pendle mellom Sverige og Stavanger.

- Jeg har snakket med familien min, og vi ser ut til å finne en ordning der familien min pendler mellom Sverige og Stavanger annenhver uke. Nå er det også bare en måned til seriestart, og jeg må konsentrere meg om å komme i toppform til det, sier Ijeh til aftenbladet.no.

Tidligere i vinter har den nigerianske spissen ønsket seg vekk fra Stavanger-klubben, men nå tyder alt på at måltjuven blir værende.

(NTB)

VIL BLI: Peter Ijeh sier at han regner med å avklare situasjonen sin i Viking i løpet av uka. Og konklusjonen ser ut til å bli at han fortsetter. Foto: Scanpix
VIL BLI: Peter Ijeh sier at han regner med å avklare situasjonen sin i Viking i løpet av uka. Og konklusjonen ser ut til å bli at han fortsetter. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media