Ikast håper på Gro over nyttår

Fortsatt positive til Norge.

Ikast-Bording krysser fingrene og håper Gro Hammerseng snart er tilbake i spill.

Både hun og Katja Nyberg skal til en grundig legesjekk hos den danske toppklubben i morgen.

Hammerseng spilte kun vel seks minutter av gullkampen mot Russland. Da pådro hun seg en muskelstrekk i leggen.

For andre gang i EM måtte Ikast-ledelsen se at en av deres superstjerner ble satt ut av spill. Katja Nybergs kne ga etter allerede mot Slovenia.

- Nå ønsker vi å gå grundig gjennom det hele. Vårt håp er at Gro kan spille allerede rett over nyttår. Vi skal gjennom to svært avgjørende kamper mot Viborg og Aalborg, sier Ikasts klubbformann Palle Høj til NTB.

- Vi har et godt forhold til det norske landslaget, og det som skjedde i EM ødelegger ikke det. Dette er slikt som kan hende når man spiller mange kamper på kort tid. Men det er selvfølgelig trist når det skjer.

Det er hele sju norske spillere i Ikast. Flere av dem har slitt mye med skader. Ved siden av Hammerseng og Nyberg gjelder det blant andre Camilla Thorsen og Isabel Blanco.

Begge var uaktuelle i den norske EM-troppen på grunn av skader.

SKADDE GULLJENTER TILBAKE TIL DANMARK: Ikast bærer ikke nag til det norske landslaget, selv om både Katja Nyberg og Gro Hammerseng kommer skadd tilbake til den danske klubben. Foto: Scanpix
SKADDE GULLJENTER TILBAKE TIL DANMARK: Ikast bærer ikke nag til det norske landslaget, selv om både Katja Nyberg og Gro Hammerseng kommer skadd tilbake til den danske klubben. Foto: Scanpix Vis mer

(NTB)