- Ikke aktuelt å sparke Normark nå

Men Tromsøs styreleder har kalt inn til møte.

(Dagbladet.no): Tromsø har fått rykte på seg for å være den klubben i eliteserien som sparker flest trenere. Og ryktet er på ingen måte tatt ut av løse lufta: De siste ti årene har fire trenere måttet gå underveis i sesongen. Så sent som i fjor ble Otto Ulseth fjernet etter en poengfattig vårsesong.

Etter 10 kamper i fjor hadde «Gutan» likevel nesten dobbelt så mange poeng som på samme tid i år.

Fortviler

Styreleder Trygve Myrvang har imidlertid ingen planer om å inkludere Normark i den uhyggelige statistikken.

- Det jeg kan si er at det ikke er en aktuell policy å diskutere trenerens rolle. Han sitter i stolen. Det er ikke aktuelt å sparke ham nå, sier Myrvang til Bladet Tromsø.

Samtidig erkjenner han at det føles fortvilende å ligge helt sist på tabellen med seks poeng på 10 kamper. I går kom det foreløpig siste, da det ble 3-5-tap mot Fredrikstad.

Overfor Bladet Tromsø varsler han at det i nærmeste framtid vil bli kalt inn til møte om den begredelige poengfangsten.

Åpnet verre i 2003

- Seks poeng på 10 kamper er vi særdeles lite fornøyd med. At vi skal heve oss betraktelig er det minste vi kan forvente, sier han.

De får ingen enkel oppgave i den siste kampen før fotballferien. Da kommer tabelltoer Lillestrøm på besøk til Alfheim.

PS! Tromsø sesongåpnet faktisk enda verre i 2003. Den gangen sanket de stusselige fem poeng på de første 10 kampene. Takket være en scoring på overtid mot RBK i siste kamp reddet de plassen.

<B>FORTSATT TILLIT:</B> Ivar Morten Normark har fått en sørgelig start på sesongen. Men det er ikke aktuelt å sparke ham nå, sier klubbens styreformann.