Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ikke aktuelt

U21-landslagstrener Per-Mathias Høgmo sier han er uaktuell som Nils Johan Sembs etterfølger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Nå har jeg vært landslagstrener i 7 år, 3 år for U21-landslaget og 4 år for kvinnelandslaget. Jeg har signalisert at når kontrakten min med U21-landslaget går ut, så kommer jeg til å ta en annen type jobbutfordring. Det er ingen hemmelighet at jeg ønsker å gå ut i klubb igjen, sier Høgmo til Dagbladet.no.

Kjente til avgjørelsen

Han ønsker ikke å komme med hvilke klubber han eventuelt ønsker å gå til, men sier det er muligheter både i inn- og utland.

Hvem tror du tar over etter Semb?

- Det vil jeg ikke spekulere i. Jeg tror det er viktig nå å holde fokus mot det som skal skje i høst. Jeg håper vi får en god høst slik at vi når EM-sluttspillet neste sommer. I så fall vil ikke dette være en problemstilling før neste høst.

Men det kan være en problemstilling allerede denne høsten?!

- Ja, det kan det. Men det får man ta da, sier Høgmo, som sier han har visst om at Semb ville trekke seg etter EM en stund.

- Ikke tenkt tanken

Brugge-trener Trond Sollied ønsker ikke å spekulere i hvem som skal overta etter Semb.

- Det må du ikke spørre meg om.

Han ønsker ikke å gå inn på om han selv kan være aktuell.

- Jeg har ikke tenkt tanken engang, sier Sollied til Dagbladet.no.

Sollied har kontrakt med Brugge til sommeren 2006.

- OVERTAR IKKE: U21-landslagstrener Per-Mathias Høgmo har andre planer enn å overta etter Nils Johan Semb, som går av som A-landslagstrener etter EM. Foto: SCANPIX