Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ikke alle lyver til pressen

Solskjær berømmer Bugge Pettersen for at han svarte ærlig på spørsmålet om Jarstein spilte seg ut mot Hellas.

HÅPER PÅ BRØD: Moldes Espen Bugge Pettersen sa hva han mente om jobben Rune Almenning Jarstein gjorde mellom stengene mot Hellas. 
 Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
HÅPER PÅ BRØD: Moldes Espen Bugge Pettersen sa hva han mente om jobben Rune Almenning Jarstein gjorde mellom stengene mot Hellas. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

MOLDE (Dagbladet): Espen Bugge Pettersen ble satt på benken for å hvile mot Sandefjord under gårsdagens kvartfinale. Utspillet han kom med sist onsdag, rettet mot keeperkollega på landslaget, Rune Almenning Jarstein, om at «den enes død er den andres brød», har ikke fått Solskjær til å heve øyenbryna i det hele tatt.

Solskjær poengterer heller at Bugge Pettersen spiller med åpne kort, og var dønn ærlig overfor journalisten som stilte spørsmålet om Jarsteins tabber styrket Bugge Pettersens sjanser til å spille fra start mot Island 7. september.

- Det kan vel kanskje bli sett på som kritikk, men han svarte nok bare på et spørsmål. Det er ikke alltid like enkelt etter en kamp og svare; ingen kommentar eller la være å svare på spørsmålet som blir stilt, sier Solskjær.
Viste til tv-bilder Da Bugge Pettersen etter landskampen mot Hellas sist onsdag ble bedt om å oppsummere keeper-kollega Jarsteins prestasjon, sa han følgende:

- Bildene taler vel for seg, sånn sett. Jeg ser det nok ikke noe annerledes enn dere ser det og skriver det. Han har et par gode involveringer, ved målene er det ikke godt nok sånn sett. Men det er ikke jeg som skal svare for hans prestasjoner.
Solskjær mener at uttalelsene som falt fra Moldes keeper etter landskampen ikke har skapt grunnlag for at noen skal tolke dem som problematiske.


- Det er ikke alle som vil lyve til pressen. Jeg syns egentlig ikke dette er noe problem, sier han.
Stoler på Drillo Også Molde-sjefen er klar på hvem som til slutt avgjør om Bugge Pettersen erstatter Jarstein mot Island. Men det er lett å skjønne at Solskjær mener at hans egen siste-skanse, holder høy nok klasse til å erstatte Rune Almenning Jarstein.

- Selvsagt har han (Bugge Pettersen) ambisjoner, og det skal han ha. Det er helt riktig av han å ville være landslagskeeper. Men dette får Drillo og de andre på landslaget ta seg av senere, sier Solskjær.

STÅR OPP FOR EGEN SPILLER: Ole Gunnar Solskjær finner ikke uttalelsene Espen Bugge Pettersen kom med sist onsdag problematiske.. Foto: Erik Hattrem
STÅR OPP FOR EGEN SPILLER: Ole Gunnar Solskjær finner ikke uttalelsene Espen Bugge Pettersen kom med sist onsdag problematiske.. Foto: Erik Hattrem Vis mer
DØD GIR BRØD: Kommentaren om at noens død - gir en annen mann brød, fikk Rune Almenning Jarsteins trener i Viking, Kjell Jonevret, til å reagere. I Molde sitter en rolig Ole Gunnar Solskjær og ikke helt ser det problematiske med Espen Bugge Pettersens (t.h.) utspill.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
DØD GIR BRØD: Kommentaren om at noens død - gir en annen mann brød, fikk Rune Almenning Jarsteins trener i Viking, Kjell Jonevret, til å reagere. I Molde sitter en rolig Ole Gunnar Solskjær og ikke helt ser det problematiske med Espen Bugge Pettersens (t.h.) utspill.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media