- Ikke alle lyver til pressen

Solskjær berømmer Bugge Pettersen for at han svarte ærlig på spørsmålet om Jarstein spilte seg ut mot Hellas.

HÅPER PÅ BRØD: Moldes Espen Bugge Pettersen sa hva han mente om jobben Rune Almenning Jarstein gjorde mellom stengene mot Hellas. 
 Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
HÅPER PÅ BRØD: Moldes Espen Bugge Pettersen sa hva han mente om jobben Rune Almenning Jarstein gjorde mellom stengene mot Hellas. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Espen Bugge Pettersen ble satt på benken for å hvile mot Sandefjord under gårsdagens kvartfinale. Utspillet han kom med sist onsdag, rettet mot keeperkollega på landslaget, Rune Almenning Jarstein, om at «den enes død er den andres brød», har ikke fått Solskjær til å heve øyenbryna i det hele tatt.

Solskjær poengterer heller at Bugge Pettersen spiller med åpne kort, og var dønn ærlig overfor journalisten som stilte spørsmålet om Jarsteins tabber styrket Bugge Pettersens sjanser til å spille fra start mot Island 7. september.

- Det kan vel kanskje bli sett på som kritikk, men han svarte nok bare på et spørsmål. Det er ikke alltid like enkelt etter en kamp og svare; ingen kommentar eller la være å svare på spørsmålet som blir stilt, sier Solskjær. Viste til tv-bilder Da Bugge Pettersen etter landskampen mot Hellas sist onsdag ble bedt om å oppsummere keeper-kollega Jarsteins prestasjon, sa han følgende:

- Bildene taler vel for seg, sånn sett. Jeg ser det nok ikke noe annerledes enn dere ser det og skriver det. Han har et par gode involveringer, ved målene er det ikke godt nok sånn sett. Men det er ikke jeg som skal svare for hans prestasjoner. Solskjær mener at uttalelsene som falt fra Moldes keeper etter landskampen ikke har skapt grunnlag for at noen skal tolke dem som problematiske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer