Ikke alvorlig for skadde fotballtilskuere

Tre kvinner ble fraktet til sykehus etter å ha blitt meid ned av en bil under en fotballkamp.

MEID NED AV BIL: Tre kvinner ble skadd da de ble påkjørt under en fotballkamp i Gjerdrum i Akershus torsdag kveld. Ingen av dem er alvorlig skadd. Foto: Privat
MEID NED AV BIL: Tre kvinner ble skadd da de ble påkjørt under en fotballkamp i Gjerdrum i Akershus torsdag kveld. Ingen av dem er alvorlig skadd. Foto: PrivatVis mer

Tre kvinner ble skadd da de ble påkjørt under en fotballkamp i Gjerdrum i Akershus torsdag kveld. Ingen av dem er alvorlig skadd.

Kvinnene så på kampen mellom Gjerdrum 3 og Ytre Rælingen 2 på Torshov gressbane da de ble truffet av en personbil som kjørte ut av veien ved siden av banen og inn i publikum. Ulykken skjedde helt mot slutten av kampen.

To av kvinnene, henholdsvis 75 år og 33 år gamle, ble brakt til Ullevål sykehus. En av dem ble fløyet til sykehuset med luftambulanse. Begge har moderate skader.

Den tredje kvinnen, som er 43 år gammel, ble kjørt med ambulanse til Akershus universitetssykehus. Hun er lettere skadd og blir utskrevet fra sykehuset fredag.

Det var en 22 år gammel mann fra Sørum som kjørte bilen. Han var alene i kjøretøyet da han kjørte ned den korte gresskråningen mellom veien og banen.

- Han har forklart at han sovnet bak rattet. Det er ikke mistanke om at han kjørte i påvirket tilstand. Vi har beslaglagt førerkortet hans og vil avhøre ham fredag, sier politioverbetjent Morten Torshaug hos lensmannen i Nannestad og Gjerdrum til NTB.

Kampen mellom de to lagene, som har flere spillere under 18 år, startet klokka 19. Romerike politidistrikt fikk melding om ulykken klokka 20.45. Kampen ble avblåst med en gang ulykken inntraff.

(NTB)