Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ikke bare Bare for Beckham

Galaxy-tap på Hawaii.

David Beckham og Los Angeles Galaxy skuffet i årets første kamp og tapte 0-1 for japanske Gamba Osaka i en firelagsturnering på Hawaii.

- Det er alltid skuffende å tape kamper, men sånt skjer når vi ikke kommer skikkelig i gang. Vi var forferdelige i det første kvarteret, sier Beckham.

Dødballspesialist Beckham spilte hele kampen, men kunne ikke forhindre tapet. 32-åringen med 99 landskamper for England så lite til ballen i 1. omgang og ble brukt som høyreback seinere i kampen.

Utover det gjorde han seg mest bemerket for en amper duell med brasilianske Lucas i andreomgangen.

En annen brasilianer, Bare, scoret seiersmålet for Gamba Osaka etter tre minutter. Spissen scoret 20 mål i den J-ligaen forrige sesong og satt ballen inn fra ti meter mot californialaget.

Galaxy møter Sydney FC for å spille om tredjeplassen i turneringen. Australierne tapte 0-3 for Houston Dynamo.

(NTB-Reuters/Dagbladet.no)

EKSTRAJOBB: David Beckham tok av seg trøya og gikk løs på den vanlige autografrunden etter kampen i Honolulu i natt. Foto: Scanpix/Afp
EKSTRAJOBB: David Beckham tok av seg trøya og gikk løs på den vanlige autografrunden etter kampen i Honolulu i natt. Foto: Scanpix/Afp Vis mer
BARE MATCHVINNER: Brasilianske Bare (t.v) scoret kampens eneste mål i nattas kamp.
NESTE KAMP LØRDAG: Etter en amper duell underveis var Beckham venner med det japanske laget etter kampslutt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media