- Ikke bare engelsk interesse for Daniel

Skandinaviske klubber uaktuelle, antyder agenten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Daniel Braatens kontrakt med Rosenborg går ut etter sesongen. Fra før har det blitt kjent at fire Premier League-klubber følger RBK-angriperens situasjon.

Svake RBK-resultater den siste tiden til tross, interessen for Braaten har ikke kjølnet, ifølge agent Stig Lillejord.

- Et par av klubbene vi diskuterer med er veldig interesserte, men det foreligger ingenting konkret fortsatt, sier Braatens agent, Stig Lillejord, til Dagbladet.no.

I øyeblikket er de fleste engelske Premier League-klubbene på treningsleir. Agenten venter å høre mer konkrete ting fra balløya om 2-3 uker.

- Vi konsentrerer oss ikke om klubber i Norge eller Skandinavia. Det er nok av interesse for Daniel, og ikke bare i England, sier Lillejord.

Han vil ikke spekulere i muligheten for at Braaten forsvinner allerede i sommer.

- Det har jeg lite lyst å spekulere i. Det er klubbene som bestemmer det, og Rosenborg har jo noen utfordringer fremover, med blant annet liga og kvalifisering til Champions League, sier Lillejord.

- Det jeg kan si er at klubbene vi har vært i kontakt med antagelig vil hente Daniel så fort som mulig, sier han.

ETTERTRAKTET: Daniel Braaten står på blokka til flere klubber i Europa, ikke bare i Premier League. Her fra Rosenborgs mesterligakamp mot Real Madrid i 2005. Foto: Hans Arne Vedlog, Dagbladet
ETTERTRAKTET: Daniel Braaten står på blokka til flere klubber i Europa, ikke bare i Premier League. Her fra Rosenborgs mesterligakamp mot Real Madrid i 2005. Foto: Hans Arne Vedlog, Dagbladet Vis mer
BRAATEN-AGENT: Ifølge Stig Lillejord har ikke interessen for Daniel Braaten kjølnet, tross svake RBK-resultater i det siste.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer