- Ikke bare uflaks

Skadelista til Steffen Iversen (22) er lang og stygg som en dårlig Flo-pasning. Ikke bare uflaks, mener hans tidligere trenere i Rosenborg, Nils Arne Eggen og Bjørn Hansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Både Eggen og Hansen påpeker at Steffen har vært maksimalt uheldig etter overgangen til Tottenham. Men etter at den siste kjeveulykken var ute, er det en ørliten trøst at ikke Steffen ble rammet i kne eller lår. - Denne skaden har ingen sammenheng med de tidligere. Det er tross alt positivt, sier Bjørn Hansen.

Han og Nils Arne Eggen tror Steffens stygge skadeliste skyldes mer enn tilfeldigheter. Blant annet dette:

  • Ønske om å overbevise.
  • Manglende kvalitetstrening.
  • Spillestilen.

- Jeg tror Steffen føler at han har så mye å ta igjen etter lange perioder på sidelinja. Avbruddene har gjort at han aldri har fått sjansen til å spille seg inn på laget. Og da ofrer han seg kanskje litt mer enn godt er i enkelte situasjoner, sier Bjørn Hansen.

- Har man først skadet seg, så har det lett for å ende med en langtidsskade om man ikke får tilstrekkelig restitusjon. Det har vel vært tilfelle med et par av skadene til Steffe. Han har ikke fått trent enhetlig, sier Nils Arne Eggen.

- Steffen minner om faren i stilen. Han beveger seg på grensen, er tøff og uredd. En slik stil gjør at du hele tida er i tøffe dueller som spiss, sier Eggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer