- Ikke bli kjepphøye

Capello med advarsel til England-stjernene.

ADVARSEL: Fabio Capello advarer England-stjernene mot å bli for kjepphøye. Foto: REUTERS/Robin van Lonkhuijsen/United Photos
ADVARSEL: Fabio Capello advarer England-stjernene mot å bli for kjepphøye. Foto: REUTERS/Robin van Lonkhuijsen/United Photos Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): England berget uavgjort mot Nederland i går, etter å snudd 2-0 til 2-2.

Tabber av Rio Ferdinand og Gareth Barry forærte hollenderne to mål, men Capellos menn kom tilbake takket være to-målsscorer Jermaine Defoe.

Lignende «dumme» tabber vil Capello dog ikke se i fremtiden.- Jeg foretrekker selvfølgelig at slike ting skjer her, i en vennskapskamp, og ikke i en kvalifiseringskamp, sier Capello til AFP.

Italieneren mener tabbene kom fordi Ferdinand og Barry spilte med litt for mye selvtillit.

- Slike tabber fødes av for mye selvtillit.

- Det var to dumme feil. Noen ganger blir en sur, spesielt når tabbene er så utrolig dumme. Jeg aksepterer ikke når spillerne ikke følger instruksene jeg gir på treningsfeltet.

Til tross for tabbene var Capello meget fornøyd med den andre omgangen, og spesielt innsatsen til Jermaine Defoe.

- Moralen i laget er bra, og den andre omgangen var spesielt bra. Vi kom tilbake, og det vil hjelpe oss, men vi må lære fra denne kampen.

- Jermaine er en av de beste spissene i England. Han er rask, alltid med nesen mot mål og har god teknikk, sier Capello.England leder sin gruppe med syv poeng foran Kroatia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer