Ikke brudd for Steffen

- Det kunne ha vært verre, sier Steffen Iversen etter at legeundersøkelsen i dag viste en blødning i et bein i foten.

Steffen hinket av banen under Latvia-kampen, og i dag raste Tottenham-manager George Graham mot Norges bruk av spissen hans.

- Jeg er ikke fornøyd. Ikke bare lot de være å fortelle oss at han var skadd, men de brukte han i en omgang før de var nødt til å bytte ham ut, sier Graham til Soccernet.

- Det der blander ikke jeg meg borti, sier Steffen til Dagbladet :på nettet.

Riktig diagnose

Men en røngten- og MR-undersøkelse i dag viste at Graham hadde lite å frykte. Steffen hadde ikke brukket et bein i foten, og må ikke på skadelista i seks uker.

- Det er en ufarlig blødning i et bein i foten, noe vi ser svært ofte. Jeg snakket med legen i Tottenham og han åpnet med å si at jeg hadde rett i min diagnose, sier landslagets lege Lars Engebretsen til Dagbladet :på nettet.

Engebretsen stiller seg tvilende til at Graham i det hele tatt har uttalt seg om Steffens skade i forhold til landslaget.

- Jeg tar det med en klype salt, sier Engebretsen.

Ligacup i morgen

Steffen sjøl er mellomfornøyd etter legeundersøkelsen. Hælen gjør fortsatt vondt, men allerede i morgen kan han være tilbake på banen i ligacupen mot Crewe.

Tottenham har bare to spisser på beina. En av dem er halvskadde Steffen.

- Det er både og. Det kan ta lang tid før foten blir helt frisk, men jeg kan spille. Jeg får se hvordan smertene er i morgen, sier Steffen.

<B>SPILLEKLAR:</B> Steffen Iversen har fem ligamål i høst. Nå kan han spille videre, på tross av en skade i foten.