- Ikke den første som bedro

Francesco Totti åpner opp om depresjon etter utroskaps-rykter.

SEPARERT: Francesco Totti og kona Ilary Blasi. Foto: NTB
SEPARERT: Francesco Totti og kona Ilary Blasi. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli kom nyheten om at den tidligere Roma-stjerna Francesco Totti (45) skilte lag med sin kone Ilary Blasi. Det etter flere spekulasjoner om utroskap.

- Jeg har forsøkt å bekjempe krisene i ekteskapet mitt, men i dag innser jeg at valget om å separeres, selv om det er vondt, er uunngåelig, sa italieneren den gang.

I et ferskt intervju med den italienske storavisa Corriere della Sera forteller italieneren om spekulasjonene og tiden etter bruddet.

- Jeg vil gjøre det klart og tydelig. Jeg var ikke den første som bedro. Jeg sa at jeg ikke skulle prate om dette, men det har vært mange rykter de siste ukene, og det har vært lidende for mine barn, sier han til avisa.

CHAMPIONS LEAUGE: Manchester City kom best i gang mot Roma, men en evigunge Fransesco Totti viste fotball-Europa at de gamle fortsatt er eldst. 38-åringen ble tidenes eldste målscorer i Champions Leauge. Se høydepunkter. Video: Viasat Vis mer

Totti forteller at han ble mistenksom da han fikk høre om ryktene fra flere troverdige hold. Den tidligere storspissen mistenkte at kona holdt på med flere menn bak hans rygg.

Gjennom sin advokat svarer Blasi på uttalelsene til hennes tidligere mann.

- Jeg har alltid forsvart mine barn og jeg kommer til å fortsette med det. Det kommer i første rekke. Alle er ansvarlige for sine egne handlinger.

Spekulasjonene og ryktene gjorde at Totti slet med depresjon i en periode, og han forteller at hans nye partner Neomi Bocchi ble redningen.

- Sannheten ledet til depresjon. Jeg latet som at ingenting var feil, men da var jeg ikke meg selv lenger. Jeg kom ut av dette takket være Neomi, forteller han.

Totti spilte totalt 58 landskamper for Italia. Han scoret 307 mål på 785 kamper for hovedstadslaget Roma. 45-åringen la opp i 2018.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer