U21-spillerne utelukker ikke klubbytte ved nedrykk:

- Ikke den hverdagen man ønsker seg som ung og lovende fotballspiller

Mener at 1. divisjon ikke er forenelig med spill for U21-landslaget.

Viking-spiller Julian Ryerson utelukker ikke en overgang til en annen klubb etter at Viking rykket ned til OBOS-ligaen. Her sammen med Martin Ødegaard på det norske U21-landslaget. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Viking-spiller Julian Ryerson utelukker ikke en overgang til en annen klubb etter at Viking rykket ned til OBOS-ligaen. Her sammen med Martin Ødegaard på det norske U21-landslaget. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DRAMMEN (Dagbladet): For to av U21-landslagsspillerne kan neste sesongs klubbsituasjon bli uholdbar med tanke på videre satsing.

I den seneste U21-troppen, som møtte Irland på tirsdag i Drammen, var det ingen spillere fra klubber i lavere divisjoner i Norge. Erlend Dahl Reitan har riktignok vært på utlån i Bodø/Glimt denne sesongen, men drar nå tilbake til Rosenborg.

Julian Ryerson leverte nok en solid forestilling i 2-1 seieren over Irland, men på klubblaget har det gått trått. Viking har hatt en katastrofal sesong i Eliteserien og det ble tidlig klart at de ikke ville overleve på øverste nivå.

Nedrykket er klart, men Ryerson blir neppe med laget ned.

Ettertraktet

- Det er litt som jeg har sagt tidligere. Jeg skal spille to kamper nå, også får vi ta det etter det. Det jeg kan si er at vi er ganske samkjørte, jeg og Viking, så jeg tror det skal ordne seg greit.

Du utelukker ikke et klubbbytte?

- Nei, det kan jeg ikke gjøre, sier Viking-spilleren, som fort kan bli en ettertraktet mann blant andre klubber etter nedrykket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer