Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ikke depp, det er masse moro i vente

Liverpool mot Rosenborg på Lerkendal stadion? Slett ikke umulig. UEFA-cupen er stinn av attraktive lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg trenger ikke å deppe lenge etter tapet mot spanjolene i går. Det trenger heller ikke RBK-fansen. For trønderne kan komme til å møte flere stjernelag i UEFA-cupen, hvis de er heldige med trekningen. Kanskje kommer John Arne Riise og Liverpool til Lerkendal? Eller Valencia, med John Carew i spissen. Også det spanske stjernelaget Barcelona vil være med og kjempe om UEFA-cup-tittelen.

Går langt

Nils Arne Eggen gleder seg allerede til mange morsomme kamper.

- Jeg tror Rosenborg kan nå veldig langt i UEFA-cupen, og det blir like spennende som Champions League, mener den tidligere RBK-treneren.

Han får støtte av tidligere landslagssjef Egil Drillo Olsen.

- Det blir morsomt med UEFA-cup. Det skal mye til for at Rosenborg klarer å gå helt til topps, men det er ikke mange lag på nivå med Deportivo i UEFA-cupen, sier Olsen til Dagbladet.

Også Southamptons Jo Tessem og Claus Lundekvam kan få sjansen til å vise seg fram på norsk jord om de møter Rosenborg.

Gjensyn med Carew?

Men fansen ville nok juble mest over å få se Liverpool eller Valencia på Lerkendal. John Carew er mektig populær i Norge, særlig blant den kvinnelige fansen, i tillegg til at han er en god fotballspiller. John Arne Riise er også en norsk spiller på meget høyt internasjonalt nivå. Men dette er neppe best med tanke på Rosenborgs ambisjoner om avansement i cupen. Mange relativt ukjente lag deltar i UEFA-cupen. Lag som er langt enklere å slå enn Liverpool og Valencia.

Trekningen skjer fredag.