MOTSTANDEREN TRAKK SEG: Arild «Hulken» Haugen vant sin tredje strake seier i proffringen lørdag kveld
Arkivfoto: Linda Næsfeldt/Dagbladet
MOTSTANDEREN TRAKK SEG: Arild «Hulken» Haugen vant sin tredje strake seier i proffringen lørdag kveld Arkivfoto: Linda Næsfeldt/DagbladetVis mer

- Ikke dette jeg har trent en måned for

«Hulken» misfornøyd med seieren.

|||Arild «Hulken» Haugen vant sin tredje strake seier i proffringen lørdag kveld, men uten å imponere. Motstanderen Jean Vidal Yemon trakk seg etter tre runder.

Bokseren fra Elfenbenskysten som proffdebuterte mot den norske kjempen, klaget over smerter i ribbeina etter at tredje runde var ferdig. Han valgte å trekke seg, og det var Haugen lite fornøyd med.

- Det er ikke dette jeg har trent en måned for, men han sa han hadde vondt i ribbeina og trakk seg, sa Hulken til VGTV etter kampen.

- Han bokset ganske bra, men ble fort spak da jeg la litt press på ham. Han traff meg noen ganger, men slagene var ikke farlige i det hele tatt, sa Hulken som karakteriserte motstanderen som en feiging.

- Jeg ville i alle fall ikke ha forlatt ringen på en slik måte før det var slutt. Skulle jeg forlatt ringen her i kveld før alle fire rundene var bokset, ja, da måtte noen ha båret meg ut, fortalte Haugen.

Avventende

Kampen fikk en avventende start. Begge bokserne hadde tydeligvis respekt for hverandre. De følte hverandre på tennene, men i de to første rundene var det Hulken som gikk mest bakover.

I den første runden var Yemon den mest aggressive, uten at han fikk inn særlig mange eller harde treffere. Likevel vant han runden knepent. Han fikk nok også et lite pluss hos dommerne etter den andre runden. Da klarte han også å påføre Haugen et skrubbsår under det ene øyet.

I tredje runde kom Haugen litt mer med i kampen. Det ble i det hele tatt mer fart, og Hulken vant den runden, men da bokseren fra Elfenbenskysten trakk seg, lå nok Haugen knepent under på poeng.

Som planlagt

- Denne kampen gikk akkurat som jeg hadde planlagt. Taktikken jeg hadde lagt opp sammen med rune Lillebuen som er den nye treneren min, gikk ut på at jeg ikke skulle legge særlig press på ham i de to første rundene. Det var først i tredje- og fjerde runde at jeg skulle sette opp tempoet og legge skikkelig «trøkk» på ham, sa Hulken.

- Dette var en kjip slutt på kampen, men det var en ny seier, sa Arild Haugen som nå reiser hjem for å ta en skikkelig treningsperiode.

- Jeg tror ikke det kommer til å bli aktuelt for meg å gå i ringen igjen før om fire-fem måneder. Nå trenger jeg litt skikkelig trening og tid sammen med Rune Lillebuen, sa Hulken til VGTV før han forlot ringen i Benidorm.

- Arild (Haugen) lærte en del av denne kampen, for han møtte en motstander som kunne bokse. Han klaget over smerter i ribbeina, og det var årsaken til at han ikke ville bokse mer, sa manager Tor Krageboen til NTB etter kampen. (©NTB)