- Ikke diskutert ny kontrakt for Rooney

Manchester United-direktør bekrefter.

DISKUTERER IKKE NY KONTRAKT: Skal vi tro United-direktør Ed Woodward vil ikke Wayne Rooney bli tilbudt kontraktsofrlengelse med det første. Foto: AP Photo/Apichart Weerawong/NTB Scanpix
DISKUTERER IKKE NY KONTRAKT: Skal vi tro United-direktør Ed Woodward vil ikke Wayne Rooney bli tilbudt kontraktsofrlengelse med det første. Foto: AP Photo/Apichart Weerawong/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det har vært store spekulasjoner rundt fremtiden til Wayne Rooney denne sommeren. Da Manchester United-manager David Moyes holdt sin første pressekonferanse som sjef, bedyret han at angriperen ikke er til salgs.

Rooney har to år igjen av sin kontrakt på Old Trafford, og Chelsea har blant annet ymtet frempå at de ønsker seg landslagsspillerens tjenester kommende sesong. Det fikk David Moyes til å gjenta at spissen ikke er til salgs.

- Hvis jeg ikke pratet røverspråk, så sa jeg at Wayne Rooney ikke er til salgs, var Moyes' svar på spørsmålet om Rooneys fremtid.

Til tross for at Rooneys kontrakt går ut om to år, har ikke klubben noen planer om å fornye den med det første. Det bekrefter klubbens administrative direktør, Ed Woodward.

- Ingen kontraktforlengelse blir diskutert. Jeg har ingen planer om å sette meg ned og diskutere en ny kontrakt med noen spillere i nær fremtid, sier Ed Woodward ifølge Sky Sports.

- Er vi redde for at kontrakten skal løpe ut? Selvfølgelig ikke, sier Woodward.