- Ikke døm oss ennå

COVENTRY (Dagbladet): Coventry- Chelsea 2-1. - Vi må tenke defensivt, jobbe hardere og framfor alt ikke gi Darren Huckerby og Dion Dublin målsjanser, sa Vialli før kampen. Etter 15 minutter hadde de scoret begge to.

Og da hjelper det ikke å ha to verdensmestere og enda flere som må ha egen kokk på laget. Premier League handler nemlig ikke om gamle meritter og korrekte pastasauser. Spør Vialli - han skjønte det i fjor. Det er derfor han har brukt oppkjøringsperioden til å messe om det. Og derfor handler ikke problemene hans om fagkunnskaper og forståelsen av hva som må til for å vinne bikkjeslagsmål med ball på denne øya. Nei, det er gjennomslagskraften blant sine egne han sliter med.

- Han (Vialli) var veldig sint i pausen, sier Tore André Flo, til Dagbladet. Fra benken så han det manageren opplevde ute på banen - et favorittlag som ikke klarte å leve opp til forventningene. Eller som ikke orket, ville, klarte - ja, hvem vet?

Pinlig syn

Uansett hvordan man setter sammen bokstavene var Dagbladets ligafavoritter et pinlig syn.

- Ikke døm oss nå, ber Tore André. Han fikk tjue minuter - kanskje de vanskeligste siden han kom til Chelsea - og maktet ikke å utrette noe som helst. Og derfor var han veldig skuffet etterpå. Og veldig oppgitt.

- Mot lag som kjemper slik Coventry gjorde får vi alltid problemer, sier Tore André. - Og de blir ikke mindre når vi kommer under med et mål eller to. Det var et problem forrige sesong og det gjentok seg i denne kampen.
- Vi er rett og slett ikke tøffe nok.

Desailly ned på jorda

Marcel Desailly ble hentet fra Milan for å kurere Chelsea etter en overdose baklengsmål forrige sesong. Her og nå kan jeg fastlså at laget ikke er på bedringens vei. For på ligaens første dag får Desailly begge Coventry-scoringene av denne journalisten. Det er en slags debut det også.

- Han har bare trent med oss ei uke, sier Tore André. - Det er kanskje enda ett av problemene våre. For på grunn av VM - hvor vi hadde mange spillere - har vi fått lite tid til forberedelser. Det blir helt sikkert bedre etter hvert, sier Flo.

Vialli spilte for Flo og var mer sint enn overbevisende. Neste gang - mot Newcastle på Stamford Bridge - slipper han forhåpentligvis til stryningen i mer enn 20 minutter.

- Jeg håper det, jeg vil jo spille, sier Tore André.

<B>TAP: Tore André Flo fikk spille 20 minutter da Gianluca Vialli tok ut seg sjøl. Ingen av dem fikk utrettet stort.