- Ikke engang sauene ville vært fornøyde

Færøyene-trener klager på banene i Italia.

FORNÆRMET: Høyt gress på den italienske treningsbanen irriterer trener Brian Kerr. Han anslår at færøyiske sauser ville brukt en måned på å spise opp alt på banene Færøyene har fått trene på. Foto: REUTERS/Robert Zolles
FORNÆRMET: Høyt gress på den italienske treningsbanen irriterer trener Brian Kerr. Han anslår at færøyiske sauser ville brukt en måned på å spise opp alt på banene Færøyene har fått trene på. Foto: REUTERS/Robert ZollesVis mer

|||Spillerne og lederne fra Færøyene er ikke fornøyde med standarden på de treningsbanene de er blitt tilbudt i Italia.

Det lille landet fra høye nord skal møte Italia i EM-kvalifiseringskamp sent tirsdag kveld, men forberedelsene til kampen har ikke vært slik folket fra Færøyene hadde ventet.

- Ikke engang sauene vi har hjemme på øyene våre ville vært fornøyde med de gressbanene vi har måttet trene på her, sier trener Brian Kerr til italienske aviser.

Både søndag og mandag måtte spillerne fra Færøyene trene på baner som tilhører lag langt nede i divisjonssystemet. De klagde etter søndagens trening, men fikk en minst like dårlig bane å trene på mandag.

Kerr forteller at det var så mye groper og hull på den banen at Christian Mouritsen skadet seg.

- Forhåpentlig blir han klar til kampen tirsdag, sier Kerr.

Færøyene innledet EM-kvalifiseringen med å tape 1-2 for Estland og 0-3 for Serbia, mens italienerne slo Estland 2-1 i sin første kamp i gruppe C fredag.

(NTB-DPA)