FORVENTER SPARKEN: Den danske fotballegenden Michael Laudrups trenerkontrakt med Mallorca varer ut sesongen, men han har ingen tro på at han får sitte i sjefsstolen så lenge. Foto: EPA/EDUARDO ABAD
FORVENTER SPARKEN: Den danske fotballegenden Michael Laudrups trenerkontrakt med Mallorca varer ut sesongen, men han har ingen tro på at han får sitte i sjefsstolen så lenge. Foto: EPA/EDUARDO ABADVis mer

- Ikke et spørsmål om jeg får sparken, men når

Michael Laudrup overbevist om at han får fyken.

Den danske fotballegenden Michael Laudrups trenerkontrakt med Mallorca varer ut sesongen, men han har ingen tro på at han får sitte i sjefsstolen så lenge.

- I bunn og grunn kan man jo si at det siden 2. september ikke er et spørsmål om jeg får sparken, men når, sa Laudrup på en pressekonferanse søndag, ifølge Sporten.dk.

Han viser til datoen da han valgte å kritisere klubbens sportsdirektør, Lorenzo Serra Ferrer, for å ha gjort en for dårlig jobb i overgangsvinduet.

Serra Ferrer er også visepresident og hovedaksjonær i klubben, og skal ha blitt svært sint for uttalelsene. Siden skal han ha jobbet for å få Laudrup sparket.

- Alle her vet jo godt at det ikke har noe med resultatene å gjøre. Det er allerede rykter om at de skal ha kontaktet en annen trener kort tid etter 2. september, sa Laudrup videre.

Søndag tar Mallorca imot Vadim Demidov og Real Sociedad på hjemmebane, og selv om en seier kan forlenge danskens tid som trener, tror han det bare er snakk om lånt tid.

- Det kan selvsagt endre seg om vi vinner tre kamper på rad, men situasjonen vil hele tiden være der. (©NTB)