- Ikke fått det med meg

På landslagets pressekonferanse måtte Sander Berge (24) svare på klubblagets bildebruk.

SHEFFIELD UNITED: Bildet, som ble lagt ut på Sheffield Uniteds Twitter-konto, skapte sterke reaksjoner, og flere supportere oppfordret klubben til å slette meldingen. Sander Berge ble utfordret om dette på direkten. Video: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LJUBLJANA/OSLO (Dagbladet): Fredag ettermiddag la Sheffield United ut et bilde, der blant annet landslagets Sander Berge figurerte, der de gratulerte Saudi Arabia med deres nasjonaldag.

Bildet, som ble lagt ut på Sheffield Uniteds Twitter-konto, skapte sterke reaksjoner, og flere supportere oppfordret klubben til å slette meldingen.

På landslagets pressekonferanse i Slovenia ble Berge spurt om hvordan det var å bli brukt i klubblagets gratulasjon.

- Det har jeg ikke fått med meg. Jeg har reist til Slovenia og trent godt i dag. Det er mindre enn 24 timer til en viktig kamp og jeg velger å fokusere på det, svarte Berge.

Sheffield United er eid av Abdullah bin Musaid Al Saud, som er del av den saudiarabiske kongefamilien.

Flere er kritiske til at Sheffield United lar seg bli brukt til sportsvasking, og for å assosieres i såpass uthevet grad med det saudiarabiske regimet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer