STJERNEMØTE: Will Ferrel og Zach Galifianakis møtte Chelsea-stjernene i Seattle. Foto: @chelseafc
STJERNEMØTE: Will Ferrel og Zach Galifianakis møtte Chelsea-stjernene i Seattle. Foto: @chelseafcVis mer

- Ikke for å være frekk, men dere ser ikke så atletiske ut

Will Ferrell og Zach Galifianakis fleipet med Lampard og Cech.

(Dagbladet): Chelsea lader opp til Premier League-sesongen i USA. De begynte i Seattle, der Seattle Sounders ble slått 4-2.

Før neste stopp på USA-turnéen (New York, der de skal møte Paris Saint-Germain), møtte flere Chelsea-spillere skuespillerne Will Ferrell (45) og Zach Galifianakis (42) på hotellet til London-laget.

Ferrell - kjent fra «Saturday Night Live» og filmer som «The Anchorman» og «Blades Of Glory» - er Chelsea-supporter, og benyttet anledningen til å posere med Champions League- og FA Cup-troféet sammen med blant annet Frank Lampard og Peter Cech.

YouTube: Her kan du se video Ferrell og Galifianakis på Chelsea-hotellet.

Da Ferrell, Lampard og Cech stilte opp for å ta et bilde sa Ferrell til keeperen og midtbanespilleren:

- Ikke for å være frekk, men i forhold til de andre på laget ser ikke dere så atletiske ut.

Da Cech og Ferrel hilste på hverandre spurte også Ferrel tsjekkeren om hvorfor han ikke hadde på seg sin karakteristiske «hjelm». Han ga ham så en amerikansk fotball-hjelm og anbefalt ham å spille med den i neste kamp.

Galifianakis - som fikk sitt store gjennombrudd i filmen «The Hangover» - fikk en signert bortetrøye av Peter Cech med sitt eget navn bakpå drakta.

Han ble så glad at han følte han måtte gi noe tilbake, og ga Cech et kjøkkenglass som sto på et bord i nærheten. Han ble imidlertid litt skuffet over at han ikke fikk med shorts også...

PS. Ferrell og Galifianakis spiller for øvrig mot hverandre i filmen «The Campaign» som har premiere senere i år. Her kan du se traileren til filmen.

FORSINKET: Chelseas fly til New York ble forsinket, og spillerne benyttet anledningen til å strekke litt ut på rullebanen i Seattle. Foto: @chelseafc
FORSINKET: Chelseas fly til New York ble forsinket, og spillerne benyttet anledningen til å strekke litt ut på rullebanen i Seattle. Foto: @chelseafc Vis mer