- Ikke forberedt på å likne en «Playboy bunny»

Men ett år etter fødselen føler Cathrine Larsåsen seg sterkere og raskere enn noensinne.

OPTIMIST FØR OL-SESONG: Cathrine Larsåsen er tilbake etter graviditet og tilbake på landslaget. Nå håper hun at en god sesong kan gi OL-plass. Foto: NTB Scanpix
OPTIMIST FØR OL-SESONG: Cathrine Larsåsen er tilbake etter graviditet og tilbake på landslaget. Nå håper hun at en god sesong kan gi OL-plass. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Cathrine Larsåsen (29) drømmer om en plass i Rio-OL til sommeren og første steg på veien er landslagssamling og nordisk innendørslandskamp i svenske Växjö til helga.

Det er stavsprang-profilens første gjensyn med landslaget etter at hun ble mor i februar i fjor.

- Det er spennende å være tilbake. Jeg har ikke truffet maks i de tre siste konkurransene jeg har vært med i, så da passer det bra å gjøre det i landslagsdrakt, sier Larsåsen til Dagbladet.

Uttaket som ble offentliggjort denne uka kom nemlig som en overraskelse på 29-åringen.

- Jeg hadde et håp om å bli tatt ut - men jeg var egentlig forberedt på en konkurranse i Malmö. Så det var en gledelig nyhet at friidrettsforbundet har tro på meg. Det ble jeg glad for, sier Larsåsen.

Sterkere og lettere 29-åringen har det siste året trent seg opp og håper å komme i god nok form til å kvalifisere seg til Rio-OL. Men utøveren som representerer Oslo-klubben BUL har opplevd at kroppen av naturlige årsaker ikke har spilt helt på lag etter fødselen.

- Jeg har trent godt, det er ikke bare-bare å komme tilbake etter en graviditet. Det er tøffere enn mange tror. Alle tester vi gjør, sprint og hopp er bedre enn før. Det kan jeg bruke til noe positivt. Det jeg mangler nå er «stavfølelsen» og kanskje litt selvtillit. Det er noe som kommer etter hvert, sier Larsåsen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer