Ikke forbud mot erting av Gashi

Klokka 11.00 i dag er Ardian Gashi på plass sammen med Vålerenga. Han kan forvente «Enga-erting».

Lar Gashi bli i fengselet

BRUGGE (Dagbladet): Vålerenga er 90 minutter unna å ta steget opp blant Europas aller beste klubblag i Champions League.

Med Ardian Gashi. Han har sonet 14 dager for råkjøring.

Helikopter

-  Jeg hadde han ikke med i vurderingen, men når han nå slipper ut er det et pluss at vi eventuelt kan benytte oss av hans løpsstyrke, sa Kjetil Rekdal på gårsdagens pressekonferanse i Brugge. Dit kommer også Gashi i dag etter å ha blitt hentet med et helikopter ved Hof arbeidsleir i Vestfold - med destinasjon Gardermoen.

Der venter et ti-seters charterfly som vil frakte fengselsfuglen til Oostende og videre til Knokke-Heist.

-  Her vil han møte de andre spillerne, og fra da av skal det være ro rundt ham. Om han kommer til å starte kampen blir avgjort i løpet av dagen, etter at vi har hatt en prat, sier Rekdal.

-  Har du bedt de andre spillerne om å ikke fleipe med ham når han kommer?-  Nei, det må han regne med. Det var mye fleip før han skulle inn. Det blir sikkert litt nå også. Kanskje han kommer med et lenke rundt foten, sier Rekdal og ler.

VIF-direktør Kjetil Siem er med på fleipen. Han foreslår at Gashi spiller med fangenummer.

Ikke budsjettert

Kampen i kveld betyr særs mye for Vålerenga, både sportslig og økonomisk.-  Vi har ingenting å tape. Vi har ikke budsjettert med å gå videre, men gjør vi det vil det bety enormt mye, sier Siem. Rekdal sier han ikke tenker på hvor mye det kan bety økonomisk.

-  Min oppgave er å få spillergruppa til å yte maksimalt.

KAMPKLAR: Ardian Gashi flys inn til kamp, men bruker neppe fangenummer på drakta, selv om klubbdirektør Siem foreslår det.