- Ikke forhast deg

En skadet Ole Gunnar Solskjær ivrer etter å komme i gang med trening, men sir Alex ber ham ta det med ro.

- Han må nok vente til jul, og ikke forhaste seg, sier Manchester United-manager sir Alex Ferguson.

Solskjær vred kneet første gang mot Wolverhampton 27. august. Han slo opp igjen skaden to ganger den neste måneden, og 23. september fjernet legene brusk i nordmannens kne, og Ferguson bekreftet at Solskjær måtte sitte på tribunen i tre måneder.

For tidlig

Nå må han holde angrepsspilleren i tøylene, så han ikke kutter rehabiliteringsperioden.

- Han tror han er klar til dyst snart, men det er for tidlig. Ole må ta tida til hjelp, sier Ferguson til Manchester Uniteds offisielle hjemmeside.

Skotten forteller samtidig at Wes Brown ivrer etter å spille igjen, men at også han må ta tida til hjelp og satse på comeback i midten av desember.

Samtidig lader klubben opp til kveldens ligacupkamp borte mot Leeds. Det ligger an til at flere av de beste spillerne vil få hvile, som mot Fulham i helga.

Unggutter

- Nicky Butt, Eric Djemba-Djemba, David Bellion, Diego Forlan og Roy Carrol kommer alle til å spille, sier Fergie.

Dessuten består troppen av en rekke unggutter som Pugh, Lynch, Tierney, Fletcher, Eagles, Richardson og Williams.

Leeds-manager Peter Reid håper på en cupbombe.

- Vi har vist gode tendenser i det siste, men ikke fått uttelling. Det vi trenger er et godt resultat, og det håper jeg vi får i morgen (tirsdag), sier han til Sky Sports.

MÅ VENTE: Sir Alex Ferguson vil at Ole Gunnar Solskjær skal vente med fotball til jul. På bildet forlater Solskjær banen etter en skade mot Boavista FC i en UEFA-cupkamp i 2002.