Jonathan Parr:

- Ikke fornøyd med svarene

Spillergruppa i Strømsgodset er ikke fornøyde med svarere de har fått rundt varselsaken i klubben. Onsdag har det vært hektisk møtevirksomhet med spillerne og styret.

MISNØYE: Jonathan Parr er tillitsvalgt på vegne av spillergruppa i Strømsgodset. Foto: Terje Bendiksby / NTB
MISNØYE: Jonathan Parr er tillitsvalgt på vegne av spillergruppa i Strømsgodset. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN / OSLO (Dagbladet): - Vi har i dag gjennomført møter med styreleder og daglig leder. Vi er ikke fornøyd med den informasjonen de har gitt angående prosessen som har vært og er ikke fornøyd med svarene vi har fått, sier Jonathan Parr til Nettavisen.

Strømsgodsets spillere har vært i møte med klubbens styre etter rasismeanklagene mot trener Henrik Pedersen.

Møtet startet klokka 10 i dag og ingen av spillerne Dagbladet pratet med ønsket å uttale seg om saken på vei inn til møtet.

Til stede under møtet var spillerne selv og Strømsgodsets styreleder Ivar Strømsjordet og klubbens daglige leder Dag Lindseth Andersen.

Kommer med felles uttalelse

- Jonathan Parr har jeg prata med nå, han bekrefter at de har gått igjennom saken på nytt, det sier kommunikasjonssjef i Strømsgodset, Magne Jordan Nilsen, etter møtet på Marienlyst.

- Han sier at de ikke er fornøyd med de svarene de har fått og kommer til å komme med en felles uttalelse på vegne av spillergruppa i morgen, fortsatte han.

Også Parr, som er tillitsvalgt i klubben, forteller at de vil komme med en felles uttalelse.

- Spillergruppa har behov for å bruke litt tid for å gjøre klar en tydelig melding som vil komme på et seinere tidspunkt, mest sannsynlig torsdag, sier han til Nettavisen.

MISFORNØYDE: Spillergruppa i Strømsgodset skal ikke være fornøyde med svarene de har fått. Video: Hans Arne Vedlog. Vis mer

Fikk bli

Tidligere denne uka ble det kjent at sju Strømsgodset-spillere varslet Norske Idrettsutøveres Sentralorganisasjon (NISO) om rasisme, noe Strømsgodsets styreleder Ivar Strømsjordet bekreftet til Dagbladet.

Mandag publiserte Strømsgodset en pressemelding der de opplyste at styret i klubben har full tillit til Henrik Pedersen og at de ikke hadde funnet at han hadde utvist rasistiske holdninger mot ansatte i klubben.

«Jeg har personlig ikke vært i tvil om at anklagene var grunnløse, og at jeg ville bli renvasket. Men det har svært belastende dager, hvor jeg på grunn av klubbens interne undersøkelser, har valgt ikke å kommentere saken offentlig, fordi jeg ikke ville forstyrre den viktige prosessen», skriver Henrik Pedersen i en e-post til VG.

Henrik Pedersen har vært i Strømsgodset siden 2019, og så seint som i september 2020 signerte dansken en ny kontrakt med drammenserne som strekker seg til slutten av 2023-sesongen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer