- Ikke fornøyd

Bare noen få spillere spilte opp mot det de er gode for, mener Hareide.

(Dagbladet.no): Åge Hareide var absolutt ikke fornøyd med lagets innsats mot Wales på Ullevaal i kveld. Likevel var han i godt humør etter den middelmpdige kampen.

- Den frukten som var satt fram på treningsfeltet i går skulle ikke spises av dere. Den var for at spillerne skulle ha noe å restituere seg med. Vi kunne trengt den frukten i dag, gliste Hareide overfor journalistene på pressekonferansen etter kampen.

Middelmådig

Men da han skulle fortelle om kampen var han litt mer alvorlig.

- Nei, vi er ikke fornøyd med 0-0. Vi er aldri det, uansett hvilken motstander vi møter, fortalte Hareide.

Hareide mener likevel kampen var en nyttig tankevekker etter at alt har gått på skinner i de seksforegående landskampene.

- Vi var ikke helt på stasjonen i dag, og kanskje trengte vi en tankevekker også. Det er greit å bli minnet på at vi ikke kan gå på vannet heller.

- Det var bare noen få spillere som spilte opp mot det de kan i dag. Keeperen og midtstopperne synes jeg var gode, og ta gjerne med Henning Berg også. Han var god den tida han var inn, sa Hareide.

Savnet mål

Når alt kommer til alt var det Norge som hadde de fleste sjansene. Og en av de største også, da Bengt Sæternes var alene med keeperen i første omgang.

- Å score mål er steike viktig i internasjonale fotballkamper, for de forandrer gangen i kampen, sier Hareide.

Men når målene uteble, vil ikke Hareide skylde på de nye ansiktene på topp.

- Nei, de var veldig uheldige med valget av kamp. Det er enklere å være god i et lag når alt går på skinner. Det gjorde det ikke i dag, og da ble det en vanskelig kamp for begge, sier Hareide.

- Det positive er at vi ikke taper på en dårlig dag.

NED PÅ JORDA: Åge Hareide og landslaget fikk det tøft mot Wales på Ullevaal i kveld.