- Ikke fornøyd

Bare noen få spillere spilte opp mot det de er gode for, mener Hareide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Åge Hareide var absolutt ikke fornøyd med lagets innsats mot Wales på Ullevaal i kveld. Likevel var han i godt humør etter den middelmpdige kampen.

- Den frukten som var satt fram på treningsfeltet i går skulle ikke spises av dere. Den var for at spillerne skulle ha noe å restituere seg med. Vi kunne trengt den frukten i dag, gliste Hareide overfor journalistene på pressekonferansen etter kampen.

Middelmådig

Men da han skulle fortelle om kampen var han litt mer alvorlig.

- Nei, vi er ikke fornøyd med 0-0. Vi er aldri det, uansett hvilken motstander vi møter, fortalte Hareide.

Hareide mener likevel kampen var en nyttig tankevekker etter at alt har gått på skinner i de seksforegående landskampene.

- Vi var ikke helt på stasjonen i dag, og kanskje trengte vi en tankevekker også. Det er greit å bli minnet på at vi ikke kan gå på vannet heller.

- Det var bare noen få spillere som spilte opp mot det de kan i dag. Keeperen og midtstopperne synes jeg var gode, og ta gjerne med Henning Berg også. Han var god den tida han var inn, sa Hareide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.